Aura reading bij Reiki Centrum Haarlem


Grote foto aura reading bij reiki centrum haarlem diensten en vakmensen alternatieve geneeskunde en spiritualiteit
€ 50
Locatie Haarlem  (Noord-Holland)

Kenmerken

Beschikbaarheid Graag van tevoren boeken
Servicegebied Heel Nederland

Beschrijving

Een aura reading geeft je een beeld van waar je leven zich op dit moment bevindt. Het geeft je inzicht in je levenspad en waar de groeimogelijkheden voor jou zitten.

Vragen die in een aura reading beantwoord kunnen worden zijn onder andere:

Hoe werken ervaringen vanuit het verleden door in mijn huidige situatie?
Mijn relaties en hoe kan ik daarin zorgen voor groei?
Benut ik mijn kwaliteiten voldoende?
Hoe kan ik mijn belemmerende patronen transformeren?
Is er een vorig leven dat mijn huidig leven sterk beïnvloedt?

De prijs van een aura reading is 50 euro en duurt een uur.

In een reading kijk ik naar je energiepatroon, je chakra's en je verbindingen met de wereld om je heen. Ook krijg ik informatie door via de Gidsen die bij je zijn.

Je kunt een aura reading doen uit nieuwsgierigheid naar jezelf en wat er diep in jou speelt. Je kunt ook een aura reading doen om meer duidelijkheid te krijgen over bepaalde thema's waar je vragen over hebt. Hierbij valt te denken aan familierelaties, aan werk gerelateerde onderwerpen, je blokkades, hoe je relatie met jezelf is, spiritualiteit, enzovoort. Je talenten kunnen duidelijker worden voor jou zodat jij beter weet waar je je op kunt richten in je leven. Een reading kan je aanzetten tot meer groei en zelfontwikkeling.

Vaak heeft je eigen intuïtie je al diverse signalen heeft gegeven over hoe dingen in elkaar zitten. Een reading kan dan een bevestiging zijn van wat je innerlijk weten al wist en het wordt nu bewust kenbaar gemaakt. Dit kan je het zelfvertrouwen geven om weer meer naar je diepste weten te luisteren.

De boodschappen die ik mag doorgeven zijn uniek voor jou. Ieder consult is weer anders omdat iedereen zijn unieke levenspatroon heeft. Zo kan het zijn dat in sommige readings een vorig leven ter sprake komt maar een andere reading kan juist weer erg gericht zijn op het hier en nu en praktische zaken. Dit is afhankelijk van wat relevant is voor de client en wat de client wil weten.

Een aura reading geeft geen toekomstvoorspellingen maar wel mogelijkheden.

Een aura reading is doorgaans een eenmalig consult omdat het je inspiratie en duidelijkheid geeft hoe je verder kunt gaan. Toch blijkt dat mensen regelmatig, als ze weer vragen hebben over hun leven, terugkomen voor meer adviezen.
Eventueel kan het opgevolgd worden met een coachingstraject of een andere therapievorm die bij je past als je daar behoefte aan hebt.
Je kunt ook na de reading een Reikibehandeling nemen om de informatie te integreren.
Kenmerken: Beschikbaarheid: Graag van tevoren boeken, Servicegebied: Heel Nederland, Aangeboden in haarlemE-mail deze adverteerder
 
Meld aan Aanbodpagina
Advertentie nr.: 7320870

Meer Alternatieve geneeskunde en Spiritualiteit

Meer Alternatieve geneeskunde en Spiritualiteit aangeboden in deze subrubriek.