Vrijgezellenuitje


sinds 21-5-2015 13:38:13

Grote foto vrijgezellenuitje diensten en vakmensen vrijgezellenfeest Grote foto vrijgezellenuitje diensten en vakmensen vrijgezellenfeest Grote foto vrijgezellenuitje diensten en vakmensen vrijgezellenfeest Grote foto vrijgezellenuitje diensten en vakmensen vrijgezellenfeest Grote foto vrijgezellenuitje diensten en vakmensen vrijgezellenfeest Grote foto vrijgezellenuitje diensten en vakmensen vrijgezellenfeest Grote foto vrijgezellenuitje diensten en vakmensen vrijgezellenfeest Grote foto vrijgezellenuitje diensten en vakmensen vrijgezellenfeest
Locatie : Dreumel  (Gelderland)

Kenmerken

Beschrijving

Vrijgezellenuitjes
Wij weten als geen ander hoe belangrijk een vrijgezellenfeest is. Het team van Visagieworkshops.nl heeft jarenlang ervaring in het organiseren van vrijgezellenfeesten op het gebied van fashion & beauty.
Tijdens onze beauty / fashion workshops zetten wij de bruid extra in het zonnetje.
--------------------------------------------------------------------------------
Visagie workshop
In de fascinerende wereld van de make-up laten wij u zien, hoe u het mooiste bij uzelf naar boven kunt halen en uw mindere punten naar de achtergrond kunt laten verdwijnen. Speciaal voor u hebben wij een unieke make-up workshop ontwikkeld waarin u niet alleen voorzien wordt van speciaal voor u passende tips & trucs op make-up gebied maar gaan we ook met zijn alleen een eigen make-up aanbrengen!
Duur: 2,5 uur tot 3 uur
Locatie: heel Nederland
Prijs: vanaf 49€ per persoon afhankelijk van het aantal deelnemers
* Inclusief bruikleen materialen.

--------------------------------------------------------------------------------
Burlesque visagieworkshop
It’s showtime! Het thema Burlesque is de laatste jaren ontzettend populair. En dat is niet voor niets, want burlesque is glamour, vrouwelijk, sexy en stylish! De make-up die hierbij hoort is ontzettend glitter glamour. We besteden niet alleen aandacht aan de make-up, er komt tijdens deze workshop ook een stukje haarstyling aan bod. De workshop duurt 3 uur.Tijdens de workshop worden foto’s gemaakt, deze worden naderhand via de mail doorgestuurd samen met een stappenplan.
Inclusief:
• Gebruik van concealer en foundation
• Aanbrengen oogmake-up in Burlesque style
• Valse wimpers plakken
• Gezichtdecoraties
--------------------------------------------------------------------------------

Manicure workshop
In deze workshop beginnen we eerst met het reinigen van de handen in de manicurebowl. In de tussen tijd worden de nagelriemen verzorgt en de nagels mooi in model geveild en gepolijst. Hierna zal er een scrub en massage aan de handen gegeven worden en word vervolgd met een verzorgende nagelriemolie en handcrème.
Tot slot kan aan de hand van de aanwezige spullen zelf iets van nailart verzonnen worden of een voorbeeld in een boek na gemaakt worden.
Duur: 2,5 uur
Locatie: heel Nederland
* Inclusief bruikleen materialen.
--------------------------------------------------------------------------------
Haarstyling workshop;
Je haar mooi leren opsteken of vlechten? VisagieWorkshops.nl verzorgt een workshop haarstyling aangepast op jullie wensen
Duur: ongeveer 2,5 uur
Locatie : heel Nederland
Bij jouw thuis of op een door ons georganiseerde locatie
————————————————————————
Workshop kleur
Altijd al willen weten welke kleuren jou doen stralen? Na een workshop kleur weet jij precies wat het mooist bij jouw past.
Locatie: Heel Nederland
VisagieWorkshops verzorgt workshops op het gebied van beauty door heel Nederland. Wij hebben eigen locaties, komen graag bij jouw thuis of op het bedrijf. Vertel ons je wensen.

Kenmerken: Aangeboden in Dreumel


Stuur bericht
Advertentienummer: 8043226 Meld aan Aanbodpagina