Bedrijfsruimte-Opslagcontainer-Opslagruimte Huren


sinds 8-4-2021 10:13:20

  • Grote foto bedrijfsruimte opslagcontainer opslagruimte huren diensten en vakmensen verhuizers en opslag
  • Grote foto bedrijfsruimte opslagcontainer opslagruimte huren diensten en vakmensen verhuizers en opslag
Grote foto bedrijfsruimte opslagcontainer opslagruimte huren diensten en vakmensen verhuizers en opslag Grote foto bedrijfsruimte opslagcontainer opslagruimte huren diensten en vakmensen verhuizers en opslag
Locatie : Deventer  (Overijssel)

Kenmerken

Beschrijving

Wij zijn gespecialiseerd in het opslaan van uw inboedel in Deventer en Twello. Hoewel wij scherp zijn geprijsd, staan uw spullen bij ons veiliger dan thuis!
Bij ons kunt u opslagruimte huren. Zowel particulieren als bedrijven vinden ruimte in onze StowBox, hal, of selfstorage ruimtes. Tevens bieden wij kantoorruimtes en vergaderruimtes in Deventer en Twello.
Bij Salland Storage hebben we geen minimum- of maximum huurtermijn. Opslaan kan voor een maand, maar ook voor meerdere jaren. Wij hebben slechts een minimum te besteden huurbedrag van € 150,-. Stel dat u dus voor €50,- per 4 weken huurt, dan zou u meer dan 12 weken moeten huren, wilt u niet hoeven bij te betalen.
Bent u op zoek naar een commerciële ruimte, kantoorruimte of winkelruimte? Of wilt u een combinatie van de live-werkruimte, een kookgelegenheid of grond contact met ons op @ 0570629231 of sallandstorage.nl
onze website-deventer/
Goedkope Opslagruimte Huren Deventer Arnhem Apeldoorn
Opslagruimte en opslagcontainer huren | Contact - Salland Storage-Wilt u telefonisch advies of direct een passend voorstel? Salland Storage is van maandag t/m vrijdag bereikbaar tussen 9.00 en 17.00 op 0570-629231.
Kenmerken: Aangeboden in Deventer


E-mail deze adverteerder
Advertentienummer: 14744183 Meld aan Aanbodpagina