BELANGRIJK EN DRINGEND!


sinds 25-10-2020 15:50:50

Grote foto belangrijk en dringend diensten en vakmensen algemeen
prijs: Gratis
Locatie : Amsterdam  (Overijssel)

Kenmerken

Beschrijving

BELANGRIJK EN DRINGEND!
Hallo
Mijn excuses voor deze inbreuk, mijn naam is Jean Bernard, ik ben 60 jaar oud en kom uit Zwitserland.
Salaris bij Volkswagen waar ik 22 jaar heb gediend.
contact op deze manier omdat ik een heel
belangrijk. Het zal je een beetje achterdochtig overkomen, ook al ken je mij niet en ik ken jou ook niet. Ik lijd aan hersenkanker die zich in de terminale fase bevindt, mijn behandelende arts heeft me net laten weten dat mijn dagen geteld zijn vanwege mijn verslechterde gezondheidstoestand. Volgens wat de dokter mij heeft uitgelegd, nestelt zich momenteel een bal in mijn hersenkooi, ik heb deze ziekte al meer dan 4 jaar. Ik ben weduwe en heb geen kinderen.
Ik ben van plan al mijn eigendommen te schenken. Ik heb bijna mijn bedrijf verkocht, waaronder een katoenexportbedrijf. Een deel van al dit geld zal worden gedoneerd aan verschillende verenigingen en aan wees- en daklozencentra. Ik weet niet op welk gebied je werkt, maar ik zou je graag willen helpen. Ik heb momenteel op mijn persoonlijke rekening een geblokkeerde rekening, het bedrag van € 800.000 dat ik had aangehouden voor een bouwproject. Ik zal u dankbaar zijn om u dit geld te geven dat u in uw zaken zal kunnen helpen, ik smeek u om dit te accepteren omdat het een geschenk is dat ik u geef en dat zonder er iets voor terug te vragen.
Ik heb veel pijn en ik ben erg bang, ik kan het bijna niet
slaap 's nachts zoals overdag, want ik wil niet dood zonder al dit geld te hebben gedoneerd, anders denk ik dat het zonde zou zijn.
Whatsapp: 41779870685
E-mail: jeanbernard.richelandet@gmail.com
Kenmerken: Gevraagd in amsterdam


E-mail deze adverteerder
Advertentienummer: 24404444 Meld aan Aanbodpagina