Bolderkar voor kinderopvang


sinds 19-5-2022 12:18:19

Grote foto bolderkar voor kinderopvang diensten en vakmensen kinderen Grote foto bolderkar voor kinderopvang diensten en vakmensen kinderen Grote foto bolderkar voor kinderopvang diensten en vakmensen kinderen Grote foto bolderkar voor kinderopvang diensten en vakmensen kinderen Grote foto bolderkar voor kinderopvang diensten en vakmensen kinderen Grote foto bolderkar voor kinderopvang diensten en vakmensen kinderen Grote foto bolderkar voor kinderopvang diensten en vakmensen kinderen Grote foto bolderkar voor kinderopvang diensten en vakmensen kinderen Grote foto bolderkar voor kinderopvang diensten en vakmensen kinderen
prijs: € 769
Locatie : Reusel  (Noord-Brabant)

Kenmerken

Beschrijving

Droomland bolderwagens heeft een ruim aanbod grote bolderwagens voor kinderopvang, gastouders, peuterspeelzalen, instellingen voor kinderen met beperking en grote gezinnen.
De collectie is door ons met de grootste zorg ontworpen, samengesteld en getest, waarbij onze uitgangspunten kindvriendelijk, kwaliteit, veiligheid en gebruiksgemak voorop staan.
Bolderwagens voor 6-8 kinderen
Droomland bolderwagens zijn zeer goed wendbaar, rijden soepel en drempels of stoepranden zijn geen probleem.
Onze bolderwagens zijn geschikt voor 6-8 kinderen, afgestemd op het tegelijk vervoeren van meerdere kinderen in verschillende leeftijden.
Hiervoor zijn diverse accessoires verkrijgbaar; babyzitje, peuterzitje, kinderzitje, 3 puntsgordels.
Omdat de samenstelling van de kinderen met regelmaat anders is, zijn de zitjes en 3-puntsgordels makkelijk uitneembaar en flexibel op diverse zitplaatsen te gebruiken.
Een huifje met regenkappen beschermt de kinderen tegen zon, wind en regen.
Kortom: Voor elke leeftijd een veilig vervoer!
MATERIALEN EN KLEUREN
Door de ruime keuze mogelijkheden in materialen en kleuren is het mogelijk om je bolderwagen te 'pimpen' in je eigen stijl, kleuren combineren passend bij je logo, huisstijl of gewoon wat je leuk vind.
ERGONOMIE
Onze bolderwagens zijn voorzien van een lange ijzeren duwstang, om weinig kracht te hoeven zetten bij het nemen van stoepranden en bochten. De duwstang heeft een foam handgreep, comfortabel, zacht en lekker warm aan de handen.
Tevens is de duwstang in 3 hoogtes verstelbaar.
Het deurtje maakt onnodig tillen overbodig, kinderen kunnen zelf in en uitstappen.
VEILIGHEID
Volgens de NEN normen en richtlijnen voor de kinderopvang is bij een opstaphoogte > 20 cm. een uitvalbeveiliging verplicht.
• het deurtje is daarom dicht en voorzien van een schuifslotje en
• geen opstaand randje bij het deurtje aanwezig.
Deurtje aan de voorzijde, hierdoor kunnen ze nooit hun hoofd stoten aan de duwstang.
Aan de middenstok kunnen kinderen welke niet vast zitten in een gordel zich vast houden.
Optioneel is een rem, deze zorgt dat de bolderwagen stil blijft staan tijdens in- en uitstappen.
KEURING
Droomland bolderwagens zijn CE- gemarkeerd, voldoen aan alle Europees gestelde NEN normen, evenals aan de ergonomische eisen en veilige richtlijnen voor de kinderopvang.
PRIJZEN EN INFORMATIE
Bolderwagens zijn verkrijgbaar vanaf €769.00, termijnbetaling mogelijk.
Voor meer informatie en prijzen kunt u kijken op de website van droomlandbolderwagens, vraag vrijblijvend een prijslijst aan.
Droomland biedt het grootste assortiment bolderwagens..

Kenmerken: Aangeboden in Reusel


E-mail deze adverteerder
Advertentienummer: 28830729 Meld aan Aanbodpagina