Corona? Magische kortingen bij Magic Movers


sinds 1-10-2020 15:52:46

  • Grote foto corona magische kortingen bij magic movers diensten en vakmensen verhuizingen
  • Grote foto corona magische kortingen bij magic movers diensten en vakmensen verhuizingen
Grote foto corona magische kortingen bij magic movers diensten en vakmensen verhuizingen Grote foto corona magische kortingen bij magic movers diensten en vakmensen verhuizingen
prijs: Op aanvraag
Locatie : Haarlem  (Noord-Holland)

Kenmerken

Beschrijving

Het is weer tijd voor een Magisch aanbod bij Magic Movers, het is tijd om wat magische corona korting weg te geven! Dus dit aanbod mag je niet missen als je geen zin hebt zelf te gaan tillen of zeulen met je meubels.
Vele andere gingen u al voor en zijn bij ons klant geworden, wij hebben zeker met plezier en onze totale zorg de verhuizingen voor deze klanten verricht. En onze fijne service en het professionele team van Magic Movers zijn dan ook trots op alle ervaringen van onze fijne klanten die men beschrijft. Gun uzelf eens 5 minuten om de ervaringen van onze andere klanten te lezen. Vraag daarna een offerte aan en u zult zien, Magic Movers is een magisch bedrijf en u krijgt er geen spijt van ons in te huren voor uw verhuizing!
Wacht niet te lang om dit aanbod aan te pakken, want er is maar beperkte agendaruimte over en de actie loopt van 5 t/m 11 Oktober.

Je vind ons op het industrieterrein de Waarderpolder in Haarlem
Tappersweg 70
2031 EV Haarlem
023-5766852
Kenmerken: Aangeboden in Haarlem


E-mail deze adverteerder
Advertentienummer: 24309187 Meld aan Aanbodpagina