Cursus veiligheidsadviseur


sinds 28-2-2023 16:17:00

Grote foto cursus veiligheidsadviseur diensten en vakmensen cursussen en workshops Grote foto cursus veiligheidsadviseur diensten en vakmensen cursussen en workshops Grote foto cursus veiligheidsadviseur diensten en vakmensen cursussen en workshops Grote foto cursus veiligheidsadviseur diensten en vakmensen cursussen en workshops Grote foto cursus veiligheidsadviseur diensten en vakmensen cursussen en workshops
prijs: Op aanvraag
Locatie : Haarlem  (Noord-Holland)
Website : Bezoek website

Kenmerken

Beschrijving

Cursus veiligheidsadviseur (ADR vervoer gevaarlijke Stoffen)
De Veiligheidsadviseur (ADR wegtransport) heeft als taak om met alle mogelijke middelen en maatregelen er voor te zorgen dat het vervoer van gevaarlijke goederen, en alle aan dit soort activiteiten verbonden gevaren, zo veilig mogelijk verloopt. Zodanig dat de veiligheid van personen, bezittingen of het milieu is geborgd.
Dus zelfs als het bedrijf zich slechts alleen bezig houdt met het verpakken, beladen, vullen of lossen van gevaarlijke stoffen.
Doelgroep
Planners, operationeel leidinggevenden, magazijnbeheerders, expediteurs, eigen rijders en veiligheidsadviseurs waarvan het diploma binnenkort gaat verlopen. Cursusduur is dan afhankelijk van de ervaring in de functie van veiligheidsadviseur.
Toelatingseisen
Zeer goede beheersing van de Nederlandse taal. Voor deze cursus is enige basiskennis van de regelgeving (ADR) op het gebied van het vervoer van gevaarlijke stoffen gewenst.
Examen
CCV neemt de examens voor veiligheidsadviseur af en geeft de certificaten uit. U kunt terecht op 22 locaties in Nederland. Het certificaat is 5 jaar geldig.
Cursusdata
De opleiding veiligheidsadviseur wegtransport wordt op de volgende data georganiseerd:
5 tot en met 9 juni 2023

Kenmerken: Aangeboden in Haarlem


Klik hier en bezoek de website voor meer informatie

Stuur bericht
Advertentienummer: 4902235 Meld aan Aanbodpagina