De beste oplossing voor uw wenkbrauwen


Grote foto de beste oplossing voor uw wenkbrauwen diensten en vakmensen schoonheidsspecialisten
Locatie Van houtenindustriepark 11 a  (Noord-Holland)

Kenmerken

Beschrijving

By Faryal is gespecialiseerd in wenkbrauw behandelingen voor dames en heren.

Weet je je geen raad met je wenkbrauwen? Zijn je wenkbrauwen te dun, te dik, grijs, over plukt of heb je geen wenkbrauwhaar? Wij hebben altijd de juiste oplossing en advies voor jou! Wij houden bij de wenkbrauw behandeling altijd rekening met je wensen, gezichtsvorm en persoonlijkheid.

Voor maar €300,00 voor 2 behandelingen los jij in een keer alle problemen op die jij hebt met je wenkbrauwen en dat geeft je natuurlijk veel meer zelfvertrouwen. Je kan ook starten met 1 behandeling van €175,00 .

Het maakt niet uit met welke wenkbrauwen je geboren bent. Bij By Faryal krijg je de perfecte “look”. Mooi gestylde wenkbrauwen doen wonderen voor je uitstraling. Samen met je ogen zijn ze de blikvangers van je gezicht. Mooie wenkbrauwen doen je ogen groter groter lijken en je gezicht krijgt meer structuur.

Perfect in vorm gebrachte wenkbrauwen zijn de “wake-up call” voor een ingedutte uitstraling en geven je een natuurlijk facelift effect. De truc is om de wenkbrauwen te perfectioneren, waarbij zoveel mogelijk de natuurlijke vorm intact wordt gehouden.

Onze kliniek is in Weesp. Neem een kijkje op onze website voor meer informatie of bel ons even voor een vrijblijvend gesprek.

Kenmerken: Aangeboden in Van HoutenIndustriepark 11 AE-mail deze adverteerder
 
Meld aan Aanbodpagina
Advertentie nr.: 15880427

Meer Schoonheidsspecialisten

Meer Schoonheidsspecialisten aangeboden in deze subrubriek.