Dierencommunicatie bij Reiki Centrum Haarlem


sinds 16-1-2018 11:24:35

Grote foto dierencommunicatie bij reiki centrum haarlem diensten en vakmensen alternatieve geneeskunde en spiritualiteit
prijs: € 75
Locatie : Haarlem  (Noord-Holland)

Kenmerken

Beschikbaarheid : Graag van tevoren boeken
Servicegebied : Heel Nederland

Beschrijving

Als je altijd al een dieper contact wilde hebben met je dier dan is dit je kans. Leer in een dag hoe dierencommunicatie in zijn werk gaat.
Communiceren met dieren gaat op een andere manier dan je met mensen contact hebt. Mensen zijn gewend op taal te letten. Dieren doen dat anders, die hebben meer op een geluidloze manier contact met zo nu en dan miauw of boeh of woef of wat bij hun past.
Deze geluidloze manier van contact maken ga je tijdens de cursus dierencommunicatie weer leren. Het is namelijk een manier van communiceren die we bewust niet meer zo meester zijn. Onbewust doen we het nog wel, we noemen dat dan intuitie. Intuitie is een belangrijk hulpmiddel in het leven. Zo weet je vaak direct of iemand goed voor je is of niet of dat die baan een goede keuze is. Jammer genoeg gaan we dan vaak weer redeneren en nemen zo onze intuitie niet serieus. Dieren doen dat nog wel.
Intuitieve communicatie is niet alleen maar de lichaamstaal van een dier lezen of gissingen doen op grond van logisch redeneren. Je schakelt je rationele geest uit en vertrouwt op je intuitie om gegevens te zenden en binnen te krijgen. Je zou het ook paranormaal contact kunnen noemen of telepathie.
Eigenlijk is het iets wat iedereen kan maar we zijn het vaak verleerd en we besteden er te weinig aandacht aan.
In deze cursus zal je weer de beginselen leren waardoor een veel beter contact tussen jou en dieren zal ontstaan. Je leert welke vijf methodes je kunt gebruiken om boodschappen te zenden en te ontvangen.
Op de cursus dierencommunicatie leer je alle technieken die je nodig hebt. Dit wil echter niet zeggen dat je het direct perfect kunt, je zult regelmatig moeten oefenen (hoewel sommige cursisten er gelijk mooie resultaten mee krijgen).
Vooral in het begin kun je vergissingen maken maar laat je daardoor niet ontmoedigen. Het is vooral een kwestie van doorgaan. Des te meer je het doet des te makkelijker zul je de juiste boodschappen krijgen. Ga gewoon oefenen met dieren en vraag hun baasje om verifieerbare vragen zodat je kunt controleren of je goed zit.
De meeste mensen zullen dan merken dat ze er in de loop van maanden steeds beter als dierentolk worden.
We gaan ook proberen contact te maken met overleden dieren. Dit is een vorm van mediumschap. Het klinkt moeilijker dan het is maar de ervaring leert dat het voor veel mensen goed te doen is om dit contact te maken.
De kosten zijn 75 euro. je kunt dit aan het einde van de dag contant betalen. Als je zelf de lunch meeneemt dan zorg ik voor koffie/thee en vegetarische biologische soep.
Je krijgt een uitgenreide informatiemap mee.
Kenmerken: Beschikbaarheid: Graag van tevoren boeken, Servicegebied: Heel Nederland, Aangeboden in haarlem


E-mail deze adverteerder
Advertentienummer: 7320853 Meld aan Aanbodpagina