E-learning: 'Aan de slag met ZiP in de klas'! (De Skype ZiP)


sinds 27-6-2022 03:00:28

Grote foto e learning aan de slag met zip in de klas de skype zip diensten en vakmensen workshops
prijs: € 480
Locatie : Apeldoorn  (Gelderland)
Website : Bezoek website

Kenmerken

Beschrijving


Wil je jouw drukke en overprikkelde leerlingen beter bij de les houden?

En wil je daarmee  20 RegisterUren  verdienen?

Wij van 'Wiebelen en friemelen in de klas' helpen je daarbij!

In 4 stappen leren jij en je leerlingen onze strategieën toe te passen

 

In het boek staan heel veel tips & strategieën om wiebelende en friemelende leerlingen bij de les te houden. Dat wil jij ook in jouw klas, maar hoe pak je dat nu precies aan? Waar ga je beginnen?Hoe geef je hier handen en voeten aan?

Met deze cursus: 'Aan de slag met ZiP in de klas'!

 
Waar gaat de cursus over?
Wanneer de leerlingen begrijpen waarom jullie met strategieën gaan werken, loopt de introductie hiervan veel soepeler. De wiebelende & friemelende leerlingen gaan zelfs met je meedenken. 

Deze cursus neemt jou en je leerlingen bij de hand, zodat aandacht voor zintuiglijke prikkelverwerking hoort bij de routine in jouw klas.
Wat ga je doen?
Stap voor stap onderzoek je samen met de leerlingen of er sprake is van onder- of overprikkeling bij ze en hoe gedrag er uit ziet dat daar bij hoort. Je gebruikt daarvoor verschillende leuke werkvormen, die helemaal uitgeschreven zijn. Jullie kiezen en oefenen samen strategieën en maken een plan om ZiP een plek te geven in jullie dagelijkse routine. Aan het eind van deze cursus begrijpen en herkennen jij en de leerlingen storend gedrag beter. En hebben jullie daar passende oplossingen voor. Jij ondersteunt de leerlingen en zij ondersteunen zichzelf en elkaar. 

 
Hoe ga je dat doen?
Dat doe je op de manier die bij jou past!


 ● Je doet de cursus zelfstandig, in je eigen tempo, wanneer jij wilt: Je volgt de online modules en kunt mij per mail vragen stellen.
 ● Je doet hem deels zelfstandig en we hebben regelmatig contact: Je volgt de online modules en we houden bij elke module een voor- en nabespreking via Skype.
 ● Als er minimaal 6 belangstellende zijn voor de cursus, dan kunnen we drie contactdagen toevoegen. Daarin begeleiden wij de cursus persoonlijk en kun je ideeën en praktijkbeelden uitwisselen met collega's (prijs afhankelijk van de locatie en het aantal deelnemers).
Alle 'ins-and-outs'

 ● ​Bestemd voor leerkrachten uit het primair onderwijs
 ● Zeer geschikt vanaf groep 5 en ook geschikt voor combinatiegroepen (4/5 of 3/4/5)
 ● Voor groep 3 en 4 kan de leerkracht aanpassingen maken in de stof (wij denken graag mee)
 ● Bestaat uit 4 online modules
 ● Elke module neemt in totaal 4 tot 5 uur in beslag, die je... deels thuis uitvoert en deels in de klas (7 lessen van gemiddeld 40 minuten)
 ● Je hebt een jaar toegang tot de online modules
 ● Doordat er twee varianten zijn, kun jij de cursus op je eigen manier, met meer of minder begeleiding en in jouw tempo volgen
 ● Je gaat samenwerken met de leerlingen
 ● Is geaccrediteerd voor 20 uur bij  Registerleraar
 ● Je hebt alleen het boek 'Wiebelen en friemelen in de klas' nodig
 ● Je hoeft geen speciale materialen aan te schaffen
Je leert de leerlingen wat zintuiglijke prikkelverwerking is, dat je onder- of overprikkeld kunt zijn en wat jullie daar aan gaan doen. Want jij en je leerlingen gaan samenwerken, met leuke en afwisselende werkvormen. Vanaf de eerste module gaan jullie samen aan de slag met ZiP in de klas. Met deze cursus zijn jij en je leerlingen er straks hélemaal klaar voor om - met jullie eigen stappenplan
Kenmerken: Aangeboden in ApeldoornKlik hier en bezoek de website voor meer informatie

E-mail deze adverteerder
Advertentienummer: 24406572 Meld aan Aanbodpagina