Een Nieuw Opslagconcept | StowBox


sinds 12-9-2019 14:46:27

  • Grote foto een nieuw opslagconcept stowbox diensten en vakmensen verhuizers en opslag
  • Grote foto een nieuw opslagconcept stowbox diensten en vakmensen verhuizers en opslag
  • Grote foto een nieuw opslagconcept stowbox diensten en vakmensen verhuizers en opslag
Grote foto een nieuw opslagconcept stowbox diensten en vakmensen verhuizers en opslag Grote foto een nieuw opslagconcept stowbox diensten en vakmensen verhuizers en opslag Grote foto een nieuw opslagconcept stowbox diensten en vakmensen verhuizers en opslag
Locatie : Deventer  (Overijssel)

Kenmerken

Beschrijving

Salland Storage is momenteel in de laatste fase met de introductie van een nieuw opslagconcept: de StowBox.
StowBox is een prijswinnend concept. Het innovatieve idee werd door de provincie Overijssel onderscheiden en kon dankzij een innovatiesubsidie worden doorontwikkeld door een industrieel ontwerpbureau. Deze subsidie is in 2013 uitgebreid met het Innovatie Prestatie Contract, toegekend door de Nederlandse overheid. Salland Storage in Deventer is de eerste opslaglocatie waar de StowBox beschikbaar is. De StowBox is RDW goedgekeurd en mag door iedereen met een B-rijbewijs en een auto+trekhaak worden meegenomen. Daarnaast mag de StowBox met maar liefst 800KG worden beladen. Dit is veel meer dan een complete inboedel zal wegen.
StowBox is:
– Gemak
– Scherp geprijsd
– Privacy
Wat maakt de StowBox in ontwerptechnische zin uniek?
Er zijn al veel opslagboxen op de markt, maar deze hadden voor Salland Storage niet de juiste uitstraling en vooral een te hoog gewicht. De box die nu is ontwikkeld tot de echte StowBox is gemaakt van verzinkt staal en hoogwaardig kunststof. Door de materiaalkeuze en vormgeving is een onderscheidend ontwerp gerealiseerd, geoptimaliseerd voor serie productie. De StowBox is bovendien robuust en veilig. Salland Storage biedt met de StowBox een unieke formule in de opslagmarkt, omdat alleen de StowBox – door zijn lage gewicht – zelfstandig te vervoeren is. Er zijn opslagbedrijven die containers voor de deur plaatsen, maar hier zitten begrijpelijkerwijs altijd haal&brengkosten aan verbonden. Bij de StowBox is dit niet het geval, want u kunt er zelf mee op pad.
De algemene voorwaarden voor de StowBox zijn identiek met onze Nostalgische Hal, met als enige verschil dat de borg van de StowBox €200,- is i.p.v. €100,-. Dit komt omdat u met de StowBox de weg op gaat.
Partners gezocht voor de StowBox
De StowBox is geschikt voor ieder opslagbedrijf. Opslag is een lokaal gebeuren, dus iedere stad heeft belang bij een StowBox locatie. Om die reden zijn wij permanent op zoek naar partners die onze StowBox willen verhuren. Heeft u een verhuis- of opslagbedrijf en heeft u interesse in de verhuur van een StowBox als aanvulling op uw concept, neem dan contact met ons op.

onze website
Kenmerken: Aangeboden in Deventer

Advertentienummer: 14558935 Meld aan Aanbodpagina