Engelen Healing bij Reiki Centrum Haarlem


Grote foto engelen healing bij reiki centrum haarlem diensten en vakmensen alternatieve geneeskunde en spiritualiteit
€ 75
Locatie Haarlem  (Noord-Holland)

Kenmerken

Beschikbaarheid Graag van tevoren boeken
Servicegebied Noord-Holland

Beschrijving

Je kunt de Engelen en Aartsengelen Healing zien als een opvolger van Reiki.


In het engels heet het Angels and Archangels Healing. We werken met veel krachtiger energieën waardoor de mogelijkheden met betrekking tot healing vergroot worden. Nog regelmatig ben ik verbaasd van de mooie en sterke werking van deze energieën.

Werken met de energieen die je in deze cursus leert heeft een diepgaande transformerende werking. Je trillingsgetal wordt verhoogd en op het moment dat jij verandert en meer in rust en vrede kunt zijn heeft dat ook een werking op iedereen op je heen, zowel mens als dier als de natuur. We zijn allemaal verbonden op energieniveau.
In de cursus leer je op een veilige en verantwoorde manier in contact te komen met Ascended Masters, Engelen en Aartsengelen. Er worden diverse meditaties gedaan waardoor oude blokkades worden opgeruimd en je leert een healing te geven. Je krijgt inwijdingen die het contact tussen jou en de kosmos versterken. Er zijn vijf graden waardoor er een opbouw van je kennis komt en bij iedere keer krijg je meer mogelijkheden tot het doorgeven van krachtiger energieën.

De Engelen en Aartsengelen Healing is ontstaan in 2010 omdat veel mensen interesse hebben in Engelen maar vaak niet precies weten hoe ze het contact tot stand kunnen brengen. Als je wilt leren met Ascended Masters, Engelen en Aartsengelen te werken en houdt van transformerend energiewerk dan is deze cursus wat voor jou.
Kenmerken: Beschikbaarheid: Graag van tevoren boeken, Servicegebied: Noord-Holland, Aangeboden in haarlemE-mail deze adverteerder
 
Meld aan Aanbodpagina
Advertentie nr.: 7320791

Meer Alternatieve geneeskunde en Spiritualiteit

Meer Alternatieve geneeskunde en Spiritualiteit aangeboden in deze subrubriek.