Erfrechtonline


Grote foto erfrechtonline diensten en vakmensen juristen en notarissen
n.o.t.k.
Locatie Hendrik-ido-ambacht  (Zuid-Holland)

Kenmerken

Beschrijving

Bent u op zoek naar een advocaat erfrecht met daadkracht en met kennis van zaken? Mr. A.C. de Bakker is een advocaat die is gespecialiseerd in het erfrecht.

Mr. A.C. de Bakker verleent onder andere rechtsbijstand aan erfgenamen, executeurs, testamentair bewindvoerders, schuldeisers, legatarissen en legitimarissen. Als erfrechtspecialist heeft mr. A.C. de Bakker onder ander ervaring met rechtszaken over de verdeling van een erfenis, over de berekening van het kindsdeel, over het beroep op de legitieme portie, over de (erfrechtelijke) overgang van de onderneming en met andere aan het erfrecht gerelateerde rechtszaken.

U kunt uw probleem bespreken met mr. A.C. de Bakker in uw eigen omgeving. Mr. A.C. de Bakker komt namelijk gewoon bij u thuis. Het maakt daarbij niet uit waar u woont. Of u nu woont in Rotterdam, Den Haag, Utrecht, Amsterdam, Groningen of Maastricht, het maakt niet uit. In het eerste gesprek wordt ook direct uw rechtspositie in begrijpelijke taal duidelijk gemaakt en wordt duidelijkheid gegeven over de kosten van juridische bijstand.
Kenmerken: Aangeboden in Hendrik-Ido-AmbachtE-mail deze adverteerder
 
Meld aan Aanbodpagina
Advertentie nr.: 22831638

Meer Juristen en Notarissen

Meer Juristen en Notarissen aangeboden in deze subrubriek.

Deventer, Overijssel

E-mail deze adverteerder

Anderen bekeken

Juridische problemen?
Juridische problemen?
Op aanvraag