Explore


sinds 13-7-2021 03:06:59

Grote foto explore diensten en vakmensen workshops
prijs: € 79,50
Locatie : Daarlerveen  (Overijssel)
Website : Bezoek website

Kenmerken

Beschrijving


Workshop verzorgd door grillsupport.nl
Met deze bbq workshop maken we je bekend en enthousiast voor het buiten koken. Je kijkt na deze workshop anders naar je barbecue. Je leert ‘m kennen als een echte alleskunner. Samen zoeken we de grenzen van het buiten koken op en zo raak je vertrouwd met de enorme mogelijkheden. Deze bbq workshop bestaat uit twee delen. In deel 1 geven onze chefs een demonstratie van de verschillende grilltechnieken. In het tweede deel ga je zelf aan de gang. Je zult merken dat vis, groentes en rundvlees perfect te grillen zijn. We zijn er van overtuigt dat je na de workshop net zo verliefd wordt op de smaak van het grillen en het buiten koken als wij.
Aalvink.nl
Aalvink staat voor Lokaal Twents kwaliteitsvlees. Ons vlees is van nature al rijk van smaak, maar met een rub breng je je vlees nog wat meer op smaak. Bestel het beste vlees vandaag nog en geniet van de smaak Oet Twente!
Recepten
Ben je op zoek naar een heerlijk recept? Bij Aalvink.nl vind je de lekkerste recepten voor elk soort vlees. Van een snelle biefstuk tot heerlijke low and slow recepten.
Contact
Voor vragen of voor extra informatie kun je ons bereiken via de whatapp
.fusion-button.button-5 {border-radius:2px;}
Reserveer nu


SPECIFICATIES:
 ● Merk - Algemeen: Aalvink vleesspecialiteiten V.O.F
 ● SKU (eigen artikel code): 10016
 ● Import prijs: € 79,50


Kenmerken: Aangeboden in DAARLERVEENKlik hier en bezoek de website voor meer informatie

E-mail deze adverteerder
Advertentienummer: 24956376 Meld aan Aanbodpagina