GEZOND LEVEN ZONDER ROKEN


sinds 22-3-2018 21:09:02

Grote foto gezond leven zonder roken diensten en vakmensen psychotherapie
prijs: € 100
Locatie : Eindhoven  (Noord-Brabant)

Kenmerken

Onderwerp : Dienst
Doel : Therapie geven

Beschrijving

Lasertherapie tegen roken.
Het aantal specifieke en a-specifieke longaandoeningen, zoals longkanker, chronische bronchitis, longemfyseem,enzovoort, stijgt tijdens de laatste decennia progressief.
Volgens sommige onderzoeken lijdt ongeveer 15% van de wereldbevolking aan een chronische longziekte. De belangrijkste oorzaak is bovenmatig roken. Bevonden is
dat 70% van de mensen, die als tiener met roken begonnen, nog minstens 40 jaar
daarmee doorgingen.
Nicotine – het enige gif dat je zonder recept kunt kopen. En juist nicotine lijdt tot verslaving. Een uitzonderlijk schadelijke invloed heeft zij op kinderen middels het zogenaamde “passieve roken” ofwel het in een vertrek verblijven met een rokende persoon.
Na het roken van een paar sigaretten in een afgesloten ruimte bevat de lucht veel giftige, schadelijke stoffen, zoals nicotine, acetaatdehyde, koolmonoxide enzovoort. Bijzonder
giftig is koolmonoxide. Sigarettenrook bevat 5% koolmonoxide, dat is 1000 keer de geldende norm. En juist de combinatie van deze schadelijke factoren verhoogt het risico op longkanker bij rokers aanmerkelijk.
Wat is lasertherapie?
Lasertherapie is een van de nieuwste en meest geperfectioneerde methoden in de huidige geneeskunde; effectief, pijnloos, geen bloedcontact (van groot belang in deze tijd van overdraagbare ziekten zoals HIV), geen bijwerkingen – dat is wat lasertherapie en reflextherapie onderscheidt van andere geneeswijzen.
Als resultaat van veel onderzoek is duidelijk geworden dat laag- energetische soft-
lasertherapie een ontstekingsremmende, ontspannende en kalmerende werking heeft en
de immunoprocessen in het lichaam stimuleert.
Laser reflextherapie blijkt ook bijzonder goed te helpen, bijvoorbeeld tegen roken. Door laagenergetische laserbestraling van de reflexzones van het oor en andere lichaamsdelen wordt de patiënt na een paar behandelingen bevrijdt van zijn nicotineverslaving.
Om van het roken af te komen zijn twee tot drie laserreflextherapie behandelingen nodig.
De duur van een behandeling is 45 minuten per dag. De totale behandeling duurt dan twee dagen. Bestraald worden de acupunctuurpunten van het oren en andere meridianenpunten.
Volgens de laatste wetenschappelijke gegevens geeft zo’n tweedaagse, vloeiende overgang het lichaam meer tijd om te wennen en zich aan te passen aan de nieuwe situatie. Deze methode wordt door patiënten meer geaccepteerd en gewaardeerd en helpt hen te stoppen met roken zonder lichamelijke problemen of moeite en zonder ontwennings verschijnselen . Een eventueel derde, ondersteunende lasertherapie-behandeling ( die noodzakelijk is bij patiënten met een zeer sterke nicotineafhanke-lijkheid) vindt plaats in de loop van twee weken na de eerste behandelingen.

Bij de laser behandeling tegen roken krijgt U ook altijd een laser stimulatie van de stofwisseling, om gewichtstoename te voorkomen. Dit is het derde belangrijke effect van lasertherapie voor stoppen met roken.
Effect van lasertherapie voor stoppen met roken.
• Geen zin om te roken, geen lichamelijke behoefte.
• Geen ontwenningsverschijnselen.
• Geen gewichtstoename door de laser stimulatie van stofwisseling.
Wij werken in permanent contact met twee psychotherapeuten, welke psychologische ondersteuning geven aan mensen die willen stoppen met roken. De combinatie van laser therapie en psychologische ondersteuning geeft de beste resultaten.
Na twee of drie behandelingen kan zelfs de meest hartstochtelijk roker stoppen! Wij helpen U zeker van roken af!
In de Laser Medische Reflextherapie en Natuurgeneeskundige Praktijk
Kenmerken: Onderwerp: Dienst, Doel: Therapie geven, Aangeboden in Eindhoven


E-mail deze adverteerder
Advertentienummer: 2239805 Meld aan Aanbodpagina