Goedkope Opslagruimte Huren Deventer Arnhem


sinds 12-9-2019 14:46:27

  • Grote foto goedkope opslagruimte huren deventer arnhem diensten en vakmensen verhuizers en opslag
  • Grote foto goedkope opslagruimte huren deventer arnhem diensten en vakmensen verhuizers en opslag
Grote foto goedkope opslagruimte huren deventer arnhem diensten en vakmensen verhuizers en opslag Grote foto goedkope opslagruimte huren deventer arnhem diensten en vakmensen verhuizers en opslag
prijs: 
Locatie : Deventer  (Overijssel)

Kenmerken

Beschrijving

Goedkope Opslagruimte Huren Deventer Arnhem Apeldoorn | kantoorruimte deventer
Salland Storage zijn gespecialiseerd in het opslaan van uw inboedel in Deventer en Twello. Hoewel wij scherp zijn geprijsd, staan uw spullen bij ons veiliger dan thuis! Ook bieden wij ruimte te huur in Deventer en Twello voor andere goederen, zoals auto’s, caravanstalling, motorstalling, boten en Goedkope Opslagruimte Huren Deventer Arnhem Apeldoorn .
Salland Storage speelt in op de behoefte naar het huren van goedkope veilige tijdelijke opslag, inboedelopslag, opslagruimte, kantoorruimte, bedrijfsruimte, praktijkruimte en vergaderruimte voor de stedendriehoeken Deventer, Twello, Zutphen, Arnhem, Apeldoorn en Zwolle voor zowel particulieren als bedrijven.
Salland Storage Kantoorruimte te huur Deventer. Voor ieder budget een maatoplossing, al vanaf € 195,- p.m. Onze kantoorruimte varieert van een enkele kamer tot een complete verdieping inclusief eigen ingang, magazijn en huisnummer. In onze kantoorruimtes zijn meerdere ondernemingen gevestigd, waaronder een technische onderneming, een detacheerder, een gezondheidsinstituut en meer. Deze diversiteit zorgt voor een harmonieuze werksfeer.
onze website-te-huur-deventer-bedrijfspand/
Business E-mail : anoniem@anoniem.nl
Telefoon : (0570) 629 231
Address : Salland Storage BV, Duurstedeweg 6, (Industrieterrien Bergweide4), 7418 CK Deventer,Netherlands
Kenmerken: Aangeboden in Deventer

Advertentienummer: 14829269 Meld aan Aanbodpagina