Inloopworkshops paaldansen Utrecht


sinds 9-11-2016 9:39:55

  • Grote foto inloopworkshops paaldansen utrecht diensten en vakmensen workshops
  • Grote foto inloopworkshops paaldansen utrecht diensten en vakmensen workshops
  • Grote foto inloopworkshops paaldansen utrecht diensten en vakmensen workshops
Grote foto inloopworkshops paaldansen utrecht diensten en vakmensen workshops Grote foto inloopworkshops paaldansen utrecht diensten en vakmensen workshops Grote foto inloopworkshops paaldansen utrecht diensten en vakmensen workshops
prijs: € 25,95
Locatie : Utrecht  (Utrecht)

Kenmerken

Beschrijving

Inloopworkshop paaldansen in Amsterdam, Rotterdam en Utrecht
Wil jij ook eens ervaren hoe het voelt om een draai aan de paal te maken? Of zelfs op je kop aan een danspaal te hangen? Dat kan! Wij verzorgen maandelijks inloopworkshops in Amsterdam, Rotterdam of Utrecht voor maar € 25,95 per persoon.
Iedereen kan paaldansen
“Maar ik ben helemaal niet zo sterk in mijn armen.” Ook dan kun je leren paaldansen. Je traint op je eigen niveau. Door de grote hoeveelheid oefeningen is er altijd een oefening die bij jou past.
Voor wie is de inloopworkshop?
Ben je alleen of met een klein groepje? Dan ben je van harte welkom tijdens de inloopworkshops. De workshop bestaat uit ongeveer 15 personen.
De opbouw van de inloopworkshop
We beginnen de workshop met een warming-up om je spieren los te maken. Daarna gaan we op een leuke en ontspannen manier paaldansen. Iedere oefening wordt door de instructrice voorgedaan en uitgelegd. Daarna oefen je in kleine groepjes. Er zijn minimaal 4 danspalen aanwezig. De instructrice loopt rond om je persoonlijk te begeleiden. Je leert verschillende draaien om de paal. Hierbij houden we zoveel mogelijk rekening met jouw niveau en wensen. Uiteindelijk krijg je de kans om met hulp ondersteboven aan de paal te hangen! Vervolgens geeft de instructrice een demonstratie. We sluiten af met een relaxte cooling down.
Wanneer is de inloopworkshop?
Onze inloopworkshop is iedere 1e zaterdag van de maand in Utrecht. Iedere 2e zaterdag van de maand in Amsterdam. En iedere 4e zaterdag van de maand in Rotterdam. We beginnen elke inloopworkshop om 11.00 uur en zijn om 13.00 klaar.
Hoe schrijf je jezelf in?
Een inloopworkshop reserveer je vooraf. Dat doe je door te mailen naar info@sportiefpaaldansen.nl. Mail de gewenste datum en van iedere deelnemer de naam, het e-mail adres en het telefoonnummer. Je kunt een inloopworkshop ook betalen met een cadeaubon. Wil je daar meer over weten? Klik dan op Cadeaubon Inloop Workshop.
Vragen?
Heb je nog vragen? Dan mag je altijd mailen naar info@sportiefpaaldansen.nl of bellen op 030 600 00 71. Je kunt ook verder kijken op onze website onze website
Sportieve groet,
Het team van Sportiefpaaldansen
Kenmerken: Aangeboden in Utrecht


E-mail deze adverteerder
Advertentienummer: 7683983 Meld aan Aanbodpagina