Kortdurende lichaamsgerichte therapie


sinds 4-3-2020 10:56:45

Grote foto kortdurende lichaamsgerichte therapie diensten en vakmensen psychotherapie
prijs: Op aanvraag
Locatie : Zoetermeer  (Zuid-Holland)

Kenmerken

Beschrijving

Psychologe Caroline Dekker werkt met diverse methodes die altijd kortdurend is.
Haar manier van werken is geschikt voor mensen met uiteenlopende klachten. Zij is gespecialiseerd in counseling, emotioneel lichaamswerk, HSP, TA, voice dialogue, mindfulness en energetisch werk.
Het is niet het veranderen door het krijgen van goede adviezen of inzicht. Dat zijn veranderingen die meer vanuit het verstand komen. Caroline werkt met gevoelens en emoties, de veranderingen die dit teweegbrengt komen vanuit het gevoel. Men wordt vrijer en leert echte vrije keuzes maken.
De klachten die iemand heeft kunnen de volgende zijn:
Burn-out,
emotionele problemen, zoals schuld-en schaamtegevoelens, weinig zelfvertrouwen, geen nee kunnen zeggen, lichte depressies en angsten, zoals faalangst, angst voor een bepaald object, voor een situatie, onbestemde angstgevoelens, angstaanvallen.
relatieproblemen, terugkerende problemen in de omgang met mensen, het moeilijk kunnen aangaan en onderhouden van relaties, problemen met autoriteit, generatie-en opvoedingsproblemen.
minderwaardigheidsgevoelens, het gevoel té veel te moeten doen voor weinig of geen beloning, verantwoordelijk voelen en/of verantwoording nemen, het denken niets te kunnen, het gevoel jezelf steeds te moeten bewijzen.
psychosomatische aandoeningen, lichamelijke klachten die ondanks herhaalde behandelingen terugkeren, bijvoorbeeld spanningen en stress, zoals hoofdpijn, benauwdheid, nek-en/of rugklachten, maag-en/of buikklachten.
Hoe verloopt de behandeling?
Altijd wordt eerst in een vrijblijvend voorgesprek nagegaan of de klachten te verhelpen zijn met deze vorm van werken. Mocht dat het geval zijn, dan je een ‘overdenkingweek’. Pas als jij dan besluit de therapie te gaan doen, volgt een afspraak voor de eigenlijke behandeling.
U kunt terecht bij Caroline Dekker in:
Zoetermeer, Koraalrood 153, 2718 SB
Er is gratis parkeren, de praktijk is 7 dagen per week geopend.

Kenmerken: Aangeboden in Zoetermeer


E-mail deze adverteerder
Advertentienummer: 23723853 Meld aan Aanbodpagina