Laat een WordPress webshop maken vanaf € 250,00


sinds 17-2-2020 11:58:13

Grote foto laat een wordpress webshop maken vanaf 250 00 diensten en vakmensen webdesigners en domeinnamen
prijs: € 250
Locatie : Amsterdam  (Noord-Holland)

Kenmerken

Beschrijving

Wilt u graag een mooie WordPress webshop laten maken voor uw bedrijf? Wij kunnen al vanaf €250,- ex btw een mooie WooCommerce shop voor u ontwikkelen met WordPress, wanneer u de site bij ons host. Voor dat bedrag bouwen wij een WordPress webwinkel voor u met 10 paginas en 30 (simple) producten. Deze site kunt u indien u dat wilt zelf verder uitbreiden met extra tekst en en product paginas. Of u kunt ons indien u meer tekst en product paginas wilt aanmaken ons de opdracht geven om dit te doen tegen betaling van extra kosten.
De hosting van uw WordPress store kan al vanaf €5 ex btw per maand. Wanneer u dat liever heeft kunnen wij uw site ook installeren op de hosting van een derde. Hiervoor brengen wij wel een eenmalige toeslag van €50 ex btw in rekening.
Wanneer u een site bij ons koopt bent u de eigenaar van de site en brengen wij geen maandelijks terugkerende kosten in rekening voor de bouw van uw site.
Wij zorgen ervoor dat uw webshop 100% operationeel is na de oplevering. U heeft bij ons niet de stress dat u de site zelf zonder begeleiding moet afronden.
Neem een kijkje op onze website of neem even contact met ons op om de mogelijkheden die wij u kunnen bieden met ons te bespreken.

URL: https: //webdesign-studenten.nl ...
Phone: 020-894 3813
Email: info@webdesign-studenten.nl
Kenmerken: Aangeboden in Amsterdam


E-mail deze adverteerder
Advertentienummer: 23668020 Meld aan Aanbodpagina