Lasertherapie tegen alcoholafhankelijkheid


sinds 22-3-2018 21:09:02

Grote foto lasertherapie tegen alcoholafhankelijkheid diensten en vakmensen psychotherapie
prijs: € 100
Locatie : Eindhoven  (Noord-Brabant)

Kenmerken

Beschrijving

LASER MEDISCHE THERAPIE PRAKTIJK, arts-lasertherapeut
onze website
Tel. voor afspraak: 040-2423730 ( van 9.00 tot 21.00)
Laserreflextherapie blijkt bijzonder goed te helpen tegen alcoholisme. Door laag-energetische laserbestraling van de reflexzones van het oor en andere lichaamsdelen wordt de patient na een paar behandelingen bevrijdt van zijn alcoholischeverslaving.
De onderdrukking (inactivering) van de pathologische reacties van het lichaam en de pathologische afhankelijkheid door werking op de reflexpunten van alcoholafhankelijkheid zorgt ervoor dat de patient geen drang meer voelt naar alcohol en het alcohol gemakkelijk kan opgeven. Dit zorgt ook voor het kalmerende effect van lasertherapie, welke ontwennings-verschijnselen wegneemt.
Om van het alcohol af te komen zijn twee tot drie laserreflextherapie behandelingen nodig.
De duur van een behandeling is 45 minuten per dag. De totale behandeling duurt dan twee-drie dagen. Bestraald worden de acupunctuurpunten van het oren en andere meridiaanen-punten.
De behandeling is absoluut pijnloos, niet schadelijk en heeft geen bijwerking.
Volgens de laatste wetenschappelijke gegevens geeft zo'n twee- of driedaagse, vloeiende overgang het lichaam meer tijd om te wennen en zich aan te passen aan de nieuwe situatie. Deze methode wordt door patienten meer geaccepteerd en gewaardeerd en helpt hen van alcoholische verslaving af te komen zonder lichamelijke problemen of moeite en zonder ontwennings verschijnselen . Een eventueel vierde, ondersteunende lasertherapie-behandeling ( die noodzakelijk is
bij patienten met een zeer sterkte afhankelijkheid) vindt plaats in de loop van twee weken na de eerste behandelingen.
Wij werken in permanent contact met twee psychotherapeuten, welke psychologische ondersteuning geven aan mensen die willen van alcoholafhankelijkheid af te komen . De combinatie van laser therapie en psychologische ondersteunen geeft de beste resultaten.
Prijs behandeling tegen alcoholafhankelijkheid : €. 100, - voor 2 laser behandelingen.
Als nabehandeling nodig is - €.30.
Dit wordt vergoed door de verzekering. (zie: Zorgverzekeraars)Kenmerken: Aangeboden in Eindhoven


E-mail deze adverteerder
Advertentienummer: 1308709 Meld aan Aanbodpagina