live bands en drive-in show v.a €75 p/u


  • Grote foto live bands en drive in show v.a 75 p u diensten en vakmensen feesten
  • Grote foto live bands en drive in show v.a 75 p u diensten en vakmensen feesten
  • Grote foto live bands en drive in show v.a 75 p u diensten en vakmensen feesten
  • Grote foto live bands en drive in show v.a 75 p u diensten en vakmensen feesten
  • Grote foto live bands en drive in show v.a 75 p u diensten en vakmensen feesten
  • Grote foto live bands en drive in show v.a 75 p u diensten en vakmensen feesten
  • Grote foto live bands en drive in show v.a 75 p u diensten en vakmensen feesten
Grote foto live bands en drive in show v.a 75 p u diensten en vakmensen feesten Grote foto live bands en drive in show v.a 75 p u diensten en vakmensen feesten Grote foto live bands en drive in show v.a 75 p u diensten en vakmensen feesten Grote foto live bands en drive in show v.a 75 p u diensten en vakmensen feesten Grote foto live bands en drive in show v.a 75 p u diensten en vakmensen feesten Grote foto live bands en drive in show v.a 75 p u diensten en vakmensen feesten Grote foto live bands en drive in show v.a 75 p u diensten en vakmensen feesten
€ 75
Locatie Helmond  (Noord-Brabant)

Kenmerken

Type dienst Bands
Beschikbaarheid Direct beschikbaar
Servicegebied Heel Nederland
Koop / Huur Huur

Beschrijving

Bent u op zoek naar een professionele swingende “drive-in show” voor uw “bruiloft” feest of evenement, dan kan de “Nightwind drive in show” voor u de juiste oplossing zijn!

Nightwind “drive-in show” is een professionele “DJ” drive-in show tegen een zeer aantrekkelijke prijs!

Aanbieding: vanaf 75,00 per uur! Voor dj of One-Man-band
U heeft al een avond/middagvullend programma vanaf €250,00. exclusief de reiskosten
· Ideaal voor een feestje, verjaardag of receptie
· vier uur non-stop muziek
· geluid tot 80 personen
· reiskosten tot 50km vrij

De Dj draait voor u de lekkerste en meest swingende muziek en overlegt samen met u welke nummers u graag wilt horen. Dus u bepaalt zelf welke muziek er wordt gedraaid! Natuurlijk werken we met de nieuwste en beste apparatuur, een mooie lichtshow en perfect geluid dat ook op een laag volume aangenaam klinkt.

Of het nu gaat om een feestje bij u thuis, een bruiloft, een bedrijfs- of verenigingsfeest of evenement; wij hebben voor elk feest of evenement de juiste muzikale oplossing.

Ook worden er tijdens het feest of evenement indien u dit wenst door de dj foto’s gemaakt en deze krijgt u dan van ons toegestuurd als een leuk extra aandenken.


U kunt zelf aangeven wat u allemaal extra wilt hebben en zo kunt u zelf de kosten bepalen. De mogelijkheden zijn bijv: een kleine of grote lichtshow, een bellenblaas machine of nevel/rook machine, disco spiegel bollen, lazer show, confetti kanon, sneeuw…enz

· Gratis Karaoke-show
Of wat dacht u van een (gratis*)karaoke-show, indien u dit leuk vindt hebben wij voor u een karaoke show zodat u zelf live samen met de dj leuke liedjes kunt zingen. U kunt zelf aangeven of u hier wel of geen gebruik van wenst te maken.

*De gratis karaoke show telt niet voor de aanbieding drive-in van €250,00

Of wat dacht u van een "zingende DJ" ! Twee artiesten voor de prijs van 1 ! U ziet mogelijkheden te over en voor elk budget.

·Contact
Mocht u naar aanleiding van het bovenstaande nog vragen hebben, dan kunt u natuurlijk altijd cmet ons opnemen. Tel: 0492-842646 of 06-48795197

Nightwind drive-in show prijzen

Aanbieding One-Man-Band of drive-in per uur huren:
1e uur €120,00
2e uur €150,00
3e uur €225,00
4e uur €250,00
5e uur €375,00

● De aanbieding drive-in show of One-Man-Band 4 uur € 250,00 netto/privé*.
Deze drive-in show is ideaal voor een kleine bruiloft, verjaardag, feest aan huis of als u een beperkt budget heeft en een niet al te grote groep gasten. U heeft een drive-in show met professioneel geluid tot een groep van 30 tot 70 a 80 personen. De dj draait op uw verzoek de leukste nummers die u zelf kunt aangeven. Deze aanbieding is geldig m.u.v. de feestdagen en de carnaval. Dit bedrag is inclusief de kosten voor drive-in show, geluid en vervoerskosten en maximaal 4 uur non-stop muziek. Alleen de reiskosten worden extra berekend.
·Voor bedrijven en verenigingen komt deze drive-in show op factuur op € 455,00 exclusief B.T.W. en reiskosten.
● De aanbieding drive-in show 5 uur € 375,00 netto/privé*. Het zelfde vermeld als hier boven maar met 5 uur non-stop muziek.


● De "luxe drive-in show €475,00"netto/privé.(incl. karaoke-show)
Deze drive-in show is ideaal voor een bruiloft, evenement of bedrijfsfeest en is geschikt tot een groep van 250 gasten. U heeft een professionele drive-in show met geluid en een mooie lichtshow met een truss systeem met L.E.D. verlichting en een nevel machine. Ook mag u indien u dit leuk vindt gebruik maken van onze gratis karaoke show. De dj draait op uw verzoek de
Kenmerken: Type dienst: Bands, Beschikbaarheid: Direct beschikbaar, Servicegebied: Heel Nederland, Koop / Huur: Huur, Aangeboden in HelmondE-mail deze adverteerder
 
Meld aan Aanbodpagina
Advertentie nr.: 5474903

Meer Feesten

Meer Feesten aangeboden in deze subrubriek.