Ondernemingsplan laten schrijven


sinds 13-9-2020 1:53:23

Grote foto ondernemingsplan laten schrijven diensten en vakmensen boekhouders en administrateurs
prijs: € 850
Locatie : Rijswijk  (Zuid-Holland)
Website : Bezoek website

Kenmerken

Beschrijving

Wij schrijven uw ondernemingsplan geheel op maat. Voor financiers, makelaars, de BBZ, de IND etc. Wij hebben jarenlange ervaring in het schrijven van plannen en begeleiden van startende ondernemers naar financiering.
De nodige analyses en cijfers zijn in onze ondernemingsplannen verwerkt en doorgerekend. Bent u nog niet zeker van enkele zaken dan is er nog niets aan de hand, wij ondersteunen namelijk onze clienten tijdens het gehele proces tot aan de uiteindelijke financiering.
Op onze site kunt u de inhoud van onze plannen zien en de daarbij behorende betaalbare prijzen. U mag bovendien in 2 termijnen betalen. Wij zijn transparant in onze prijzen, herschrijvingen zijn bijvoorbeeld kosteloos en alle bedragen luiden inclusief BTW.
Op het internet circuleren er genoeg aanbieders van ondernemingsplannen, echter wat ons juist speciaal maakt is onze begeleiding gedurende het gehele financieringstraject. Wij zijn niet de goedkoopste maar wel de voordeligste. Een ondernemingsplan als plannen geen doorgang vinden, daar heeft u niets aan.
U kunt dus met een gerust hart door ons kantoor uw ondernemingsplan laten maken en uw droom van een eigen onderneming realiseren.
Kenmerken: Aangeboden in Rijswijk


Klik hier en bezoek de website voor meer informatie

E-mail deze adverteerder
Advertentienummer: 24274765 Meld aan Aanbodpagina