Ooglaseren Istanbulhair


sinds 9-4-2019 15:48:21

  • Grote foto ooglaseren istanbulhair diensten en vakmensen uitvaartverzorging
  • Grote foto ooglaseren istanbulhair diensten en vakmensen uitvaartverzorging
  • Grote foto ooglaseren istanbulhair diensten en vakmensen uitvaartverzorging
Grote foto ooglaseren istanbulhair diensten en vakmensen uitvaartverzorging Grote foto ooglaseren istanbulhair diensten en vakmensen uitvaartverzorging Grote foto ooglaseren istanbulhair diensten en vakmensen uitvaartverzorging
prijs: Gratis
Locatie : Rotterdam  (Zuid-Holland)

Kenmerken

Beschrijving

Ooglaseren
Wilt u van uw bril of contactlenzen af? Ooglaseren is al meer dan 30 jaar een effectieve manier om weer scherp te kunnen zien met eigen ogen. Binnen dit gebied van de refractiechirurgie bestaan veel vaktermen waardoor het soms lastig te begrijpen is wat er nou precies gebeurt bij een ooglaserbehandeling. Stel dat u graag uw ogen wilt laten laseren, hoe gaat het dan precies in zijn werk?
Wat is ooglaseren?
Bij ooglaseren wordt een gedeelte in het hoornvlies met behulp van een laserstraal gecorrigeerd zodat u weer kunt zien zonder bril of lenzen. Om bij het juiste laagje in het hoornvlies te komen, bestaan verschillende ooglasertechnieken. Het verschil in deze technieken zit vooral in de hersteltijd en de pijnbeleving. FYEO Medical is de enige kliniek in Nederland waar we alle bestaande ooglasermethodes kunnen uitvoeren. Hierdoor kunnen we behandelingen op maat aanbieden.
Kenmerken: Aangeboden in Rotterdam


E-mail deze adverteerder
Advertentienummer: 22439526 Meld aan Aanbodpagina