Opdracht geven voor beeld maken


sinds 21-1-2018 15:50:04

Grote foto opdracht geven voor beeld maken diensten en vakmensen creatief
prijs: n.o.t.k.
Locatie : Apeldoorn  (Gelderland)

Kenmerken

Beschrijving

Opdracht geven voor een beeld.
Wilt u een abstract of figuratief beeld? Een bronzen of stenen beeld of portret van mens of dier? Afhankelijk van de grootte van het beeld en het materiaal duurt het hele proces meestal een paar maanden om het te maken. De tijdsduur en kosten zijn ook afhankelijk van het formaat van het beeld. Hiervoor is overleg nodig. Na een oriënterend gesprek kan de opdracht verleend worden.
Wanneer u een portret van een bestaand persoon of dier wilt, maak ik eerst een serie foto's. Dit worden mijn werkfoto's. Voor de finishing touch kan het nodig zijn dat de persoon of het dier in kwestie 1 of 2 keer levend model moet zitten.
Op mijn site heb ik een aparte pagina gemaakt met eerdere opdrachten en een pagina over het proces van een beeld in brons gieten, contact via art-barb@planet.nl

PORTRET MAKEN of BEELD in OPDRACHT:
Voor het maken van een portret, een figuur, een dier beeld of object kunt u het best contact met mij opnemen via mijn site onze website of mijn email art-barb@planet.nl.
PORTRET:
In november 2013 maakte ik het onderstaande portret in klei van mijn zoon:
Afmetingen:
Hoogte: 30 cm
Lengte: 22 cm
Breedte: 26 cm
Ook een beeld wat eerst in klei is gemaakt, kan in brons worden gegoten. Normaliter wordt voor het origineel echter was gebruikt.

Kenmerken: Aangeboden in Apeldoorn


E-mail deze adverteerder
Advertentienummer: 11491271 Meld aan Aanbodpagina