Opslagruimte Huren Arnhem | Opslagcontainer Huren


sinds 12-9-2019 14:46:27

Grote foto opslagruimte huren arnhem opslagcontainer huren diensten en vakmensen verhuizers en opslag
prijs: Gratis
Locatie : Deventer  (Overijssel)

Kenmerken

Beschrijving

Sinds 2006 de plaats voor alle ruimtebehoefte - Salland Storage is een Deventer vastgoedonderneming en bestaat sinds 2006. Wij verzorgen de opslagbehoefte van zowel particulieren en bedrijven. Ons pand is eveneens voorzien van een kunstwerk, dat in 2013 vakkundig is gerestaureerd door de enthousiaste deelname van de SIED .
Momenteel zijn er diverse ondernemingen gevestigd in ons pand en hebben we een goede mix gevonden tussen volledige privacy en het genieten van gezamenlijke faciliteiten.
Voor particulieren bieden wij goedkope inboedelopslag. Door ons slimme concept zijn wij zeer scherp geprijsd en kunnen wij uiterst flexibel op basis van een vierkante meterprijs ruimte bieden. U betaalt dus nooit teveel voor een onbenutte ruimte. Graag verwelkomen we u voor een rondleiding.
Salland Storage speelt in op de behoefte naar het huren van goedkope veilige tijdelijke opslag, inboedelopslag, opslagruimte, kantoorruimte, bedrijfsruimte, praktijkruimte en vergaderruimte voor de stedendriehoeken Deventer, Twello, Zutphen, Arnhem, Apeldoorn en Zwolle voor zowel particulieren als bedrijven.
onze website
Kenmerken: Aangeboden in Deventer

Advertentienummer: 15405400 Meld aan Aanbodpagina