Ouder en Kind ondersteuning


Grote foto ouder en kind ondersteuning diensten en vakmensen therapeuten
Op aanvraag
Locatie Vlaardingen  (Zuid-Holland)

Kenmerken

Beschrijving

Omdat praktijk Bimbi van mening is dat elke vorm van problematiek zo snel mogelijk moet worden aangepakt, richten wij ons met namen op kinderen en ouders met kinderen tussen de leeftijd van 0 tot en met ongeveer 12 jaar.

De praktijk laat zien dat ouders vaak te laat zijn met hulp zoeken waardoor kinderen tijdens de puberteit (nog meer) gaan schoppen tegen hun ouders/verzorger en de algemene maatschappij.

Kinderen communiceren ondermeer doormiddel van gedrag. Zij willen ons iets duidelijk maken, een boodschap doorgeven dan al niet een schreeuw om hulp. Het heeft een functie en een doel die wij moeten leren begrijpen. Jonge kinderen kunnen worden beperkt in hun ontwikkeling als zij probleemgedrag vertonen. Wanneer deze gedragingen een patroon gaan vormen, wordt het risico op negatieve gevolgen groter. Denk hierbij aan: slechte schoolprestaties, driftbuien, bedplassen of later zelf criminaliteit.

Deze problemen doen zich steeds vaker voor thuis, op scholen en kinderdagverblijven. Voornamelijk ouders lopen vaker vast doordat kinderen gedrag laten zien dat zij niet kennen. Onderzoeken laten zien dat vroegtijdig ingrijpen bij jonge kinderen met gedragsproblemen negatieve ontwikkelingen kunnen voorkomen.


LEERONDERSTEUNING, GEZINSONDERSTEUNING, KINDERTHERAPIE, TRAININGEN & WORKSHOPS

onze website
Kenmerken: Aangeboden in VlaardingenE-mail deze adverteerder
 
Meld aan Aanbodpagina
Advertentie nr.: 18675501

Meer Therapeuten

Meer Therapeuten aangeboden in deze subrubriek.

Vlaardingen, Zuid-Holland

E-mail deze adverteerder

Anderen bekeken

Fit & Vitaal Zwanger
Fit & Vitaal Zwanger
Op aanvraag