Gratis proefles voor paalgymmen kidslessen!


  • Grote foto gratis proefles voor paalgymmen kidslessen diensten en vakmensen kinderen
  • Grote foto gratis proefles voor paalgymmen kidslessen diensten en vakmensen kinderen
Grote foto gratis proefles voor paalgymmen kidslessen diensten en vakmensen kinderen Grote foto gratis proefles voor paalgymmen kidslessen diensten en vakmensen kinderen
Locatie Nieuwegein  (Utrecht)

Kenmerken

Beschrijving

Bij Sportief Paaldansen leren ook kinderen paalgymmen!

Het is een leuke mix tussen dansen, turnen en acrobatiek: paalgymmen is de nieuwste uitdaging voor jouw kind van 7 t/m 14 jaar oud :-)

De lessen starten met een warming up, ter preventie van blessures en om lekker in de stemming te komen! Een zumbakids dans, of de ‘stopdans’ zijn daar leuke voorbeelden van. Daarna is het tijd om iets nieuws te leren en te kunnen oefenen wat je eerder al hebt geleerd. Klimmen, handstanden, draaien en balanceren; het komt allemaal aan bod.
Elke week leert jouw kind één of meerdere nieuwe pas(sen), welke hij/zij daarna gaat verwerken in een leuk verhaaltje met de docente. Tot slot mogen de ouders de laatste vijf minuten van de les kijken naar wat er geleerd is en hebben de kids alle aandacht!
Bij Sportief Paaldansen trainen wij op flexibiliteit, zelfverzekerdheid en conditie, maar vinden we fun natuurlijk het allerbelangrijkste. Ieder kind kan paaldansen en ieder kind is dus hartstikke welkom om het te komen proberen in onze paalgymlessen voor kids!

We geven op dit moment kidslessen in o.a. Amsterdam, Den Bosch en Rotterdam, op iedere woensdagmiddag (behalve in schoolvakanties). De les duurt een uur en het beste breng je een korte sportbroek mee en een mouwloos shirt, zodat je lekker vrij kunt bewegen en het meeste grip hebt in de paal! Iedereen mag paalgymmen op blote voeten!

Wist je al dat een proefles voor kinderen helemaal gratis is? En een abonnement maar € 30,- per maand kost? Dus waar wacht je nog op? :-)

Wij zien je hopelijk snel!
Stuur een mailtje naar info@sportiefpaaldansen.nl, vraag ons om meer informatie en we helpen je graag op weg!
Oh enneh.. geen cremetjes smeren op de dag van de proefles hoor! :)

Kenmerken: Aangeboden in NieuwegeinE-mail deze adverteerder
 
Meld aan Aanbodpagina
Advertentie nr.: 15679272

Meer Kinderen

Meer Kinderen aangeboden in deze subrubriek.