Bijlessen, privélessen, opfriscursus Frans

sinds 15-1-2020 18:31:47

Grote foto bijlessen priv lessen opfriscursus frans diensten en vakmensen bijles priv les en taalles
prijs: n.o.t.k.
Locatie : Utrecht  (Utrecht)

Kenmerken

Beschrijving

Beschrijving
"Quand l'élève est prêt, le professeur se présente..." (Zen)
Welkom, leuk dat je hier even komt kijken!
Ik ben eerstegraads docente Frans met ruim 27 jaar ervaring op het gebied van privé lessen en bijlessen Frans op elk niveau, zowel voor middelbaar onderwijs als voor hoger- en wetenschappelijk onderwijs.
Voorbereiding op de talenronde voor toelating tot het "diplomatenklasje" is mogelijk (advies: op tijd beginnen! ;-)), evenals begeleiding en/of syntactische en orthografische correctie van je afstudeerscriptie in het geval van een studie Franse Taal en Cultuur. Ook bereid ik bachelor- en masterstudenten voor die hun afstudeeronderzoek willen gaan doen in een francofoon land. Voor zo'n onderzoeksplek is een redelijke kennis van de Franse taal nodig. Deze kennis moet minimaal op B1 niveau zijn. (zie voor de verschillende niveaus de richtlijnen van het Gemeenschappelijk Europees Referentiekader).
Mensen die graag hun Frans willen bijspijkeren, omdat ze in de vakantie vaak naar Frankrijk gaan of omdat ze zich daar op den duur willen gaan vestigen zijn ook van harte uitgenodigd te reageren.
Misschien heb je al deze redenen niet, maar vind je Frans gewoon een mooie taal die je graag zou willen leren verstaan en spreken. Je komt natuurlijk wel een eindje met een online zelfstudie, maar dan mis je de persoonlijke interactie, de onmiddellijke uitleg bij vragen en soms ook die "stok" achter de deur die discipline heet.
Ik leer je niet alleen de basis en de structuur van de Franse taal, maar ik geef je ook tips om je studievaardigheden te vergroten. Ik gebruik hierbij verschillende didactische methodes, omdat niet elke cursist zich de taalvaardigheid op dezelfde manier eigen maakt. Als docente/leercoach speel ik daar persoonsgericht en creatief op in. Je krijgt les in een gemoedelijke en drempelverlagende sfeer (locatie: stad Utrecht, wijk Wittevrouwen), zodat je eventuele beginschroom om de taal te leren redelijk snel zal verdwijnen.
Prijs in overleg, afhankelijk van doelstelling, les-frequentie, les-duur en financiële draagkracht.
Je krijgt intensief LES OP MAAT en daarbij al het benodigde lesmateriaal op schrift, dus je hoeft geen dure boeken aan te schaffen, alleen een opbergmap. Het is ook mogelijk met zijn tweeën of (maximaal) met zijn drieën les te nemen. De kosten per persoon zijn dan natuurlijk lager.
Goede persoonlijke en vakkundige begeleiding is gegarandeerd.
Spreekt mijn verhaal je aan en wil je wat meer informatie? Neem gerust vrijblijvend contact met me op, per mail. Als je wilt dat ik je bel, graag je telefoonnummer vermelden.
Bonne journée et peut-être à la prochaine!
Kenmerken: Aangeboden in Utrecht


E-mail deze adverteerder
Advertentienummer: 23549239 Meld aan Aanbodpagina