Professionele Renovatie en Interieurontwerp.


sinds 15-1-2024 11:23:55

Grote foto professionele renovatie en interieurontwerp. diensten en vakmensen bouw en reparatie Grote foto professionele renovatie en interieurontwerp. diensten en vakmensen bouw en reparatie Grote foto professionele renovatie en interieurontwerp. diensten en vakmensen bouw en reparatie Grote foto professionele renovatie en interieurontwerp. diensten en vakmensen bouw en reparatie Grote foto professionele renovatie en interieurontwerp. diensten en vakmensen bouw en reparatie Grote foto professionele renovatie en interieurontwerp. diensten en vakmensen bouw en reparatie Grote foto professionele renovatie en interieurontwerp. diensten en vakmensen bouw en reparatie Grote foto professionele renovatie en interieurontwerp. diensten en vakmensen bouw en reparatie Grote foto professionele renovatie en interieurontwerp. diensten en vakmensen bouw en reparatie
prijs: Op aanvraag
Locatie : Oostzaan  (Noord-Holland)

Kenmerken

Beschrijving

Tommy's Service
KvK-nummer 62541536.
Professionele Renovatie en Interieurontwerp
Bent u op zoek naar hoogwaardige renovatie- en interieurontwerp diensten? Wilt u mooie, functionele en ecologische ruimtes creëren in uw huis of kantoor? Wij hebben de oplossing voor u!
Tommy's Service is een bedrijf dat gespecialiseerd is in uitgebreide renovatie en interieurontwerp. Wij zijn trots op onze hoogste afwerkingsnormen en innovatieve, ecologische oplossingen. Ons bedrijf heeft uitgebreide ervaring en heeft het vertrouwen gewonnen van vele tevreden klanten.
Wat bieden wij aan:
Professionele renovatiediensten vanaf de basis
Ontwerp van residentiële en commerciële interieurs
Ecologische en duurzame oplossingen
Aandacht voor details en perfecte afwerking
Projecten voornamelijk uitgevoerd in Amsterdam en omgeving
We overwegen opdrachten in heel Nederland
Onze teams van experts staan klaar om aan uw hoogste verwachtingen te voldoen. Of u nu een opfrisbeurt van uw interieur, een volledige renovatie van uw appartement of het ontwerpen van een kantoorruimte nodig heeft, wij zijn hier om u te helpen.
Door toe te treden tot onze familie van klanten ontvangt u:
Individuele benadering en consultaties
Hulp bij het kiezen van materialen en kleuren
Ontwerp volgens uw voorkeuren en stijl
Tijdige uitvoering van het project
Hoogwaardige afwerkingen
We nodigen u uit om gebruik te maken van onze diensten! Neem vandaag nog contact met ons op om een gratis bezoek te plannen en uw behoeften te bespreken. Ongeacht de grootte van uw project, Tommy's Service is klaar om nieuw leven in uw interieurs te brengen.
Bekijk onze sociale media.
Neem contact met ons op via +31 634 491 338, bezoek onze website onze website, of stuur een e-mail naar info@tommysservice.nl voor meer informatie.
Tommy's Service - Uw partner in renovatie en interieurontwerp op het hoogste niveau!

Onze website
onze website
www.amsterdamrenovation.nl
Kenmerken: Gevraagd in Oostzaan


Stuur bericht
Advertentienummer: 114533210 Meld aan Aanbodpagina