Relatietherapeut voor Nijmegen en Tilburg


Grote foto relatietherapeut voor nijmegen en tilburg diensten en vakmensen verzorging
Op aanvraag
Locatie Rosmalen  (Noord-Brabant)

Kenmerken

Beschrijving

delights boekt goede resultaten op het gebied van relatietherapie en het verwerken van een echtscheiding vanuit de praktijk in Rosmalen bij Den Bosch. Om meer cliënten goed te kunnen bedienen start delights een partnerorganisatie voor collega relatietherapeuten. Hiervoor zijn wij voor de regio’s Nijmegen en Tilburg op zoek naar een relatietherapeut(e) die delights in deze regio wil vertegenwoordigen en die vanuit haar/zijn eigen praktijk cliënten zelfstandig kan behandelen onder de vlag van delights. Hierbij kun je rekenen op de ondersteuning van delights op diverse vlakken, onder andere een gezamenlijke website.


Het profiel van de relatietherpeut(e) is als volgt:

Ervaring als relatietherapeut(e) of de drive om je als jonge talentvolle therapeut te willen ontwikkelen en specialiseren op het gebied van relatie en gezin
Willen werken als vrijgevestigd zelfstandig therapeut onder de vlag van delights
Zich in de eerste plaats verbonden voelen met de intentie van delights: mensen helpen, eerst geven dan ontvangen en de bereidheid om te delen
Heeft een vakgerichte opleiding in de zorg op minimaal Hbo-niveau
Bij voorkeur een basis training gevolgd als EFT relatietherapeut
Voldoet aan de Plato-norm wat betreft Psychosociale Basiskennis en Medische Basiskennis
Wil de meeste tijd bezig zijn met haar/zijn vak als relatietherapeut
Wil minimaal 4 dagen per week werken in haar/zijn praktijk
Heeft voldoende levenservaring
Heeft goede sociale vaardigheden
Is maatschappelijk betrokken
Mee willen bouwen aan een maatschappelijk betrokken concept


delights brengt relatie + gezin in balans!

delights biedt specialistische hulp bij relatieproblemen en begeleidt vrouwen, mannen en kinderen bij het verwerken van een echtscheiding.
De specialistische hulp wordt geboden door betrokken kundige relatietherapeuten en coaches zodat cliënten verzekerd zijn van de juiste aanpak van hun hulpvraag. Iedere situatie vraagt om een specifieke aanpak.
Of het nu gaat om de eerste relatie, ontrouw, een samengesteld gezin of een echtscheiding, de therapeuten en coaches van delights bieden de cliënten de ondersteuning die zij nodig hebben.


Maatschappelijk betrokken

Vanuit maatschappelijke betrokkenheid dragen alle therapeuten en coaches van delights vrijwillig graag een dagdeel per maand hun steentje bij aan mensen die een extra steuntje in de rug kunnen gebruiken.
Dit doen zij in hun directe omgeving onder andere in de vorm van mantelzorg, kosteloos hulp bieden aan mensen die het financieel moeilijk hebben, een hart onder de riem in de vorm van een bloemetje of een kaartje.

Spreekt deze vacature je aan en voldoe je grotendeels aan het profiel, stuur dan een mailtje naar info@delights.nu ter attentie van Marcel Clement. Wil je meer informatie neem dan gerust contact op met Marcel op telefoonnummer 06 43 14 28 04. Of kijk op onze website. Wij horen graag van jou.
Kenmerken: Gevraagd in RosmalenE-mail deze adverteerder
 
Meld aan Aanbodpagina
Advertentie nr.: 19934655

Meer Verzorging

Meer Verzorging aangeboden in deze subrubriek.

Rosmalen, Noord-Brabant

E-mail deze adverteerder

Anderen bekeken