Super leuke workshops voor vrijgezellenfeesten


  • Grote foto super leuke workshops voor vrijgezellenfeesten diensten en vakmensen vrijgezellenfeest
  • Grote foto super leuke workshops voor vrijgezellenfeesten diensten en vakmensen vrijgezellenfeest
  • Grote foto super leuke workshops voor vrijgezellenfeesten diensten en vakmensen vrijgezellenfeest
  • Grote foto super leuke workshops voor vrijgezellenfeesten diensten en vakmensen vrijgezellenfeest
Grote foto super leuke workshops voor vrijgezellenfeesten diensten en vakmensen vrijgezellenfeest Grote foto super leuke workshops voor vrijgezellenfeesten diensten en vakmensen vrijgezellenfeest Grote foto super leuke workshops voor vrijgezellenfeesten diensten en vakmensen vrijgezellenfeest Grote foto super leuke workshops voor vrijgezellenfeesten diensten en vakmensen vrijgezellenfeest
€ 25
Locatie Hengelo  (Overijssel)

Kenmerken

Beschikbaarheid Graag van tevoren boeken
Servicegebied Heel Nederland

Beschrijving

Dance Passion verzorgt super gezellige en leerzame workshop voor de vrijgezellenfeesten van de bruid!

Wil je een onvergetelijke vrijgezellenfeest organiseren voor je vriendin of zus? Laat dan Dance Passion het vrijgezellenfeest verzorgen. We zijn gespecialiseerd in vrijgezellenfeesten voor de bruid. Onze vrijgezellenfeesten zijn reuze gezellig en bijzonder leerzaam. De aanstaande bruid wordt in het zonnetje gezet en krijgt een leuke attentie ter herinnering. Succes verzekerd!

Je kunt bij ons terecht voor 1 of meerderen workshops. Ook kunnen we het vrijgezellenfeest geheel verzorgen met eten en drinken.

Burlesque workshop NIEUW!
Kom in de sfeer van Moulin Rouge! Burlesque is een show dansstijl waarin u danst, poseert, teast en geniet. Een laagdrempelige en gezellige workshop met veel humor en een tikkeltje sexy. Bij binnenkomst krijg je een welkomstdrankje met bubbels. Je leert een leuk Burlesque dansje met uitdagende danspasjes. Voel je super vrouwelijk en ontdek de Femme Fatale in jezelf. Dit is een workshop waar je zeker veel plezier aan zult beleven.

Buikdans Workshop
Laat je meevoeren door de exotische klanken van oosterse muziek en stap in de wereld van een buikdanseres! Iedereen krijgt een rinkelend heupsjaaltje om. We leren een aantal basis bewegingen en een korte dansje.

Lady Salsa Workshop
Laat je in tropische sferen brengen op swingende salsa muziek vol passie en sensatie, en beleef vooral veel plezier op deze ritmische en vrolijke dans. De Salsa Workshop staat in het teken van plezier en gezelligheid.
Op swingende salsamuziek leer je mooi en sierlijk solo dansen, met leuke pasjes en vrouwelijke bewegingen.

Workshop Oriental Beauty
Een ontspannende verwenworkshop met het gebruik van de heilzame en geneeskrachtige werking van etherische oliën. Rustgevende muziek, stoombad, masker en massage zorgen ervoor dat je de dagelijkse stress kwijt raakt en heerlijk ontspannen bent.

Workshop hand & nail party
Handen verraden nog meer je leeftijd dan je gezicht. Het is niet alleen fijn, maar ook leuk om deze af en toe uitgebreid te verzorgen. Een lekkere verwen workshop voor je handen en nagels met veel tips. Na de workshop zijn je handen heerlijk zacht en je nagels mooi gelakt.

De workshops kunnen plaats vinden op onze locaties in Enschede, Hengelo of Almelo, of op uw eigen locatie.
We adviseren u om tijdig te boeken!

Voor meer info kijk op onze website of bel 06-30965599

Gezelligheid en plezier staan voorop!
Kenmerken: Beschikbaarheid: Graag van tevoren boeken, Servicegebied: Heel Nederland, Aangeboden in HengeloE-mail deze adverteerder
 
Meld aan Aanbodpagina
Advertentie nr.: 9829873

Meer Vrijgezellenfeest

Meer Vrijgezellenfeest aangeboden in deze subrubriek.