Tantra massage als therapie


  • Grote foto tantra massage als therapie diensten en vakmensen wellness behandelingen
  • Grote foto tantra massage als therapie diensten en vakmensen wellness behandelingen
  • Grote foto tantra massage als therapie diensten en vakmensen wellness behandelingen
Grote foto tantra massage als therapie diensten en vakmensen wellness behandelingen Grote foto tantra massage als therapie diensten en vakmensen wellness behandelingen Grote foto tantra massage als therapie diensten en vakmensen wellness behandelingen
Locatie 's-hertogenbosch  (Noord-Brabant)

Kenmerken

Beschrijving

Heb jij al eens de heerlijke sensualiteit van Tantra ondergaan?

Masseren is mijn hobby, mijn passie en dat zul je merken tijdens mijn tantramassage. Tantra als therapie, dat is de rode draad van mijn sessies. De erotiek als medicijn… Ik masseer met hart en ziel maar zeker ook met klasse en stijl.

Tantramassage is bedoeld voor genieters, voor mensen bij wie de eigen seksualiteit onderdrukt is, voor mensen die zich willen bevrijden van seksuele blokkades en schuldgevoelens. Voor mensen die het knuffelen, de aandacht en de intimiteit missen. Voor mensen die niet meer liefdevol worden aangeraakt, gestreeld en dit zo graag weer willen ervaren. Ook voor diegenen die uit hun hoofd willen komen, uit hun ratio en weer willen voelen. Maar natuurlijk ook om eens compleet en totaal te ontspannen, even helemaal weg uit de dagelijkse sleur.

Een tantramassage is een zeer tedere en sensuele ontspanningsmassage waarbij het hele lichaam wordt gemasseerd, inclusief de erogene zones. Met respect, met geduld en met liefde. Ieder deel van jou krijgt die aandacht om even heerlijk de controle uit handen te geven en je te laten meevoeren op een wolk van gevoel, geborgenheid, beleving en warmte. Totale ontspanning van jouw lichaam dat 100% aandacht krijgt.
Tijdens deze heerlijke massage word je uitgenodigd om “uit je hoofd te komen”, uit je ratio, meer te gaan voelen, leer je orgasme te herkennen en te intensiveren. Met een tantramassage kun je je bevrijden van (seksuele) blokkades en schuldgevoelens als: "Klopt dit wel? Is dit wel goed? Zo ben ik niet opgevoed. Wat zal mijn omgeving hier van denken?"
Klinkt dit bekend voor je?

Bij mijn tantramassage wordt letterlijk elke centimeter van jouw lichaam gemasseerd om de positieve energie te laten “stromen”. Daarbij maak ik gebruik van allerlei massage-technieken. Ik werk met heerlijk verwarmde olie en liefdevolle aanrakingen, in een rustgevende, vertrouwde omgeving.
Lekker lange strelingen met regelmatig ondeugende, uitdagende uitschieters, breng ik je uitvoerig en plagend tot spetterende hoogtepunten.... Met mijn gouden handjes zal ik jou prikkelend, opwindend, een beetje plagerig maar bovenal uiterst sensueel masseren, van het topje van je kruin tot en met je kleinste teen.
Tijdens de twee en een half uur durende massage wordt je van top tot teen helemaal verwend en op een stijlvolle manier geprikkeld en uitgedaagd. Geen centimeter wordt overgeslagen.
Je gaat op een ware ontdekkingsreis naar voor jou bekende en nog onbekende erogene zones, op zoek naar de vurige intensiteit van je G-Spot en ja, zelfs A-Spot!
Een Tantra massage is iets wat je moet voelen en ondergaan, woorden doen al snel te kort aan deze bijzondere ervaring. Het is met geen enkele massage te vergelijken!

Ik ben een heerlijke, lieve, vrolijke, zorgzame, uiterst respectvolle man van 50 jaar en bijzonder jong van geest. Heb een goed en  verzorgd uiterlijk. Slank, sportief, stijlvol, intelligent, werelds, niveau en ontwikkeld.

Discretie, hygiëne, respect, vertrouwen, genot en persoonlijke aandacht staan voor mij hoog in het vaandel. Dit garandeer ik je dan ook!

Mijn massages geef ik uitsluitend aan vrouwen en overdag. Ik kan verplaatsen, niet ontvangen.

Gun jezelf de rijke ervaring van een tantramassage!

Mocht je vragen hebben, aarzel dan niet en stel ze gerust. Je krijgt altijde een open en eerlijke reactie van me.

Namasté / Groeten

Rob
Kenmerken: Aangeboden in 's-Hertogenbosch


E-mail deze adverteerder
 
Meld aan Aanbodpagina
Advertentie nr.: 13768605

Meer Wellness Behandelingen

Meer Wellness Behandelingen aangeboden in deze subrubriek.