Tijdelijke opslagruimte huren in Deventer


  • Grote foto tijdelijke opslagruimte huren in deventer diensten en vakmensen verhuizers en opslag
  • Grote foto tijdelijke opslagruimte huren in deventer diensten en vakmensen verhuizers en opslag
Grote foto tijdelijke opslagruimte huren in deventer diensten en vakmensen verhuizers en opslag Grote foto tijdelijke opslagruimte huren in deventer diensten en vakmensen verhuizers en opslag
Locatie Deventer  (Overijssel)

Kenmerken

Beschrijving

Salland Storage speelt in op de behoefte naar het huren van goedkope veilige tijdelijke opslag, inboedelopslag, opslagruimte, kantoorruimte, bedrijfsruimte, praktijkruimte en vergaderruimte voor de stedendriehoeken Deventer, Twello, Zutphen, Arnhem, Apeldoorn en Zwolle voor zowel particulieren als bedrijven.

In het geval van een verhuizing of tijdelijk verblijf op een ander woonadres kunt u bijvoorbeeld opslag zoals verhuisdozen, inboedel, meubels, huisraad of andere zaken tegen een lage prijs safe en veilig bij ons opslaan. Ook bieden wij ruimte te huur in Deventer en Twello voor andere goederen, zoals auto’s, caravanstalling, motorstalling, boten en meer.

Alle bij ons te stallen goederen staan safe en veilig onder permanent cameratoezicht in een alarmklasse 3 beveiligde, vorstvrije ruimte. U kunt uw goederen bij ons het gehele jaar door opslaan.


Salland Storage BV, Duurstedeweg 6, (Industrieterrien Bergweide4), 7418 CK Deventer,Netherlands

Business E-mail: info@sallandstorage.nl

Telefoon : (0570) 629 231

onze website
Kenmerken: Aangeboden in DeventerE-mail deze adverteerder
 
Meld aan Aanbodpagina
Advertentie nr.: 14418075

Meer Verhuizers en Opslag

Meer Verhuizers en Opslag aangeboden in deze subrubriek.