Urinewegontstekingen


sinds 22-3-2018 21:09:02

Grote foto urinewegontstekingen diensten en vakmensen alternatieve geneeskunde en spiritualiteit
prijs: € 25
Locatie : Eindhoven  (Noord-Brabant)

Kenmerken

Type dienst : Alternatieve genezing
Beschikbaarheid : Direct beschikbaar
Servicegebied : Noord-Brabant

Beschrijving

Urinewegontstekingen
Lasertherapie is bijzonder effectief bij de behandeling van urineweg-ontstekingen. De sterke ontstekingsremmende werking is de belangrijkste en meest gebruikelijke effect van lasertherapie.

De urinewegen bestaan uit het nierbekken, de urineleiders, de blaas en de urinebuis. Een urineweginfectie is een ontsteking van het slijmvlies aan de binnenkant van de urinewegen.
Een blaasontsteking komt vaak voor. Een blaasontsteking komt veel meer bij vrouwen dan bij mannen voor. Het komt vaak voor tijdens een zwangerschap, vooral in de eerste maanden. Bij kinderen kan de ontsteking veroorzaakt worden door een afwijking van de urinewegen. Bij mannen is een blaasontsteking meestal een prostatitis.
De urinebuis of urethra (plasbuis) is de weg die urine van de blaas naar buiten brengt. Urinebuisontsteking noemt men urethritis. Het geeft een branderig of soms zelfs zeer pijnlijk gevoel bij het plassen. De pijn kan zo heftig zijn dat plassen niet lukt.
De klachten bij een urineweginfectie zijn afhankelijk van de plaats van de ontsteking. Bij een ontsteking van blaas of plasbuis is er pijn en een branderig gevoel bij het plassen. Vaak veroorzaakt de ontsteking een voortdurende aandrang, waardoor er steeds kleine beetjes worden geplast. Vaak is er een gevoel of de blaas niet helemaal leeg is. Sommige mensen hebben last van pijn of een drukkend gevoel onder in de buik of pijn onder in de rug.
Als de infectie omhoog gaat naar de hogere urinewegen kan nierbekken-ontsteking ontstaan. Meestal is een niet opgemerkte of onvoldoende behandelde blaasontsteking de oorzaak. Nierbekkenontsteking is veel ernstiger dan blaasontsteking. Als nierbekkenontsteking vaker terugkomt is nierschade mogelijk.
Door de ontstekingsremmende, pijnstillende, spasmolytische en oedeem-verminderende werking van lasertherapie wordt ten eerste een vermindering van zeer pijnlijk en branderig gevoel bij het plassen, voortdurende aandrang, een drukkend gevoel onder in de buik en andere klachten. Hierna worden de ontstekingsremmende, immuno-compensatoire reacties van het lichaam gestimuleerd. Lasertherapie behandelingen in combinatie met antibacteriële middelen kunnnen urinewegontstekingen volledig te genezen en complicaties zoals nierbekkenontsteking te voorkomen.
Mensen met suikerziekte zijn extra gevoelig voor blaasontsteking. Optimale behandeling van suikerziekte en lasertherapie behandelingen kan de frequentie van blaasontsteking verminderen.

In de Laser Medische Reflextherapie Praktijk is een toegewijd, ervaren specialist werkzaam, arts-internist met universitaire medische achtergrond, klinische ervaring en ook gediplomeerd als lasertherapeut. Lid EMLA(European Medical Laser Association), lid VNT en lid RBNG. In onze praktijk kunt u ook, indien nodig, verder een mediche advies en consultatie verkrijgen. Consultatie is gratis!
De prijs van 1 lasertherapie behandeling urinewegontstekingen bedraagt : €.25,- .
Dit wordt vergoed door de verzekering! Deel in U zorgverzekering pakket "alternatieve geneeskunde ". Alle verzekeraars in Nederland vergoed! Zie pagina Zorgverzekeraars .
Voor informatie kunt u ons als volgt bereiken:
LASER MEDISCHE REFLEXTHERAPIE PRAKTIJK
Urinewegontstekingen
Lasertherapie is bijzonder effectief bij de behandeling van urineweg-ontstekingen. De sterke ontstekingsremmende werking is de belangrijkste en meest gebruikelijke effect van lasertherapie.

De urinewegen bestaan uit het nierbekken, de urineleiders, de bl
Kenmerken: Type dienst: Alternatieve genezing, Beschikbaarheid: Direct beschikbaar, Servicegebied: Noord-Brabant, Aangeboden in Eindhoven


E-mail deze adverteerder
Advertentienummer: 1982507 Meld aan Aanbodpagina