Woningontruiming & bezemschoon opleveren


Grote foto woningontruiming bezemschoon opleveren diensten en vakmensen verhuizers en opslag
Locatie 's-gravenhage  (Zuid-Holland)
Website Bezoek website

Kenmerken

Beschrijving


Woningontruiming Nederland is het vertrouwde adres voor ontruimingen van woningen, bedrijfspanden, verpleeghuiskamers, aanleunwoningen en bejaardenwoningen. Wij leveren bezemschoon op, geheel naar de eisen van de verhuurder, makelaar of woningbouwvereniging. Wij kunnen allerhande herstelwerkzaamheden uitvoeren zoals het verwijderen van vloerbedekking en behang, of het repareren van gaten in muren.
Wilt u spullen kwijt tijdens een ontruiming dan kunnen wij deze tegen betaling van u overnemen. Ook kunnen wij overbodige, maar nog bruikbare spullen naar goede doelen brengen voor hergebruik. Afval voeren wij altijd op een milieuverantwoordelijke wijze af.

 

Wij kunnen een woning of bedrijfspand vaak al in 1 dag leeg en kaal opleveren. Naast het meubilair kan ook alle vloerbedekking worden verwijderd en afgevoerd. Wanneer uw pand op een verdieping is gelegen zullen wij gebruik maken van onze verhuisliften. Deze kunnen tot 10 etage hoog. Hierdoor is een ontruiming sneller opgeleverd en uw kosten aanzienlijk lager. Tijd kost geld..

Wij kunnen ook verhuizingen voor u uitvoeren. Stel u heeft een aantal meubels dat u wilt laten transporteren van ene adres naar andere dus kunt u dit aan ons overlaten.

Het inpakken en demonteren kunt u ook aan ons overlaten tijdens transport. 

 

Wilt u weten wat het kost om een woning of bedrijfspand leeg te laten ruimen? Bel 085 - 40 19 762 of mobiel 06 - 38 31 80 14.Woning Ontruiming Den Haag bied u de totaal oplossing bij ontruiming,opruimen en bezemschoon opleveren van uw woning bij overlijden of verhuizen. Wij schenken bruikbare spullen aan Derde Wereld landen en steunen goede doelen. Wij zijn 7 dagen per week 24 uur per dag bereikbaar op 070 - 215 88 23


SPECIFICATIES:

 ● Amersfoort: Ja
 ● Amsterdam: Ja
 ● Apeldoorn: Ja
 ● Breda: Ja
 ● Den Haag: Ja
 ● Leiden: Ja
 ● Rotterdam: Ja
 ● 's-Hertogenbosch: Ja
 ● 't Gooi: Ja
 ● Utrecht: Ja
 ● Inpakservice: Ja
 ● Bedrijfsverhuizingen: Ja
 ● Opslag: Ja
 ● Verhuizen binnen Nederland: Ja
 ● Verhuizen internationaal: Ja
Kenmerken: Aangeboden in 's-gravenhage

Klik hier en bezoek de website voor meer informatie


E-mail deze adverteerder
 
Meld aan Aanbodpagina
Advertentie nr.: 22569767

Meer Verhuizers en Opslag

Meer Verhuizers en Opslag aangeboden in deze subrubriek.