Aangeboden aan dames Erotische massage

sinds 10-2-2018 23:54:49

  • Grote foto aangeboden aan dames erotische massage diensten en vakmensen masseurs en massagesalons
  • Grote foto aangeboden aan dames erotische massage diensten en vakmensen masseurs en massagesalons
Grote foto aangeboden aan dames erotische massage diensten en vakmensen masseurs en massagesalons Grote foto aangeboden aan dames erotische massage diensten en vakmensen masseurs en massagesalons
prijs: € 50
Locatie : Uden  (Noord-Brabant)

Kenmerken

Beschikbaarheid : Direct beschikbaar
Servicegebied : Noord-Brabant

Beschrijving

Lieve, geduldige, sensuele man biedt zich aan om behoeftige dames een meer dan fantastische massage met vervolgens een (optioneel) exploderend hoogtepunt te bezorgen.
De massage kan daar plaats vinden waar u wenst, de aanwezigheid van uw partner is geen probleem en is voor u zelfs aan te bevelen. Deze zal dan meteen onderwezen worden om de volgende massage zelf uit te kunnen voeren. Alle mogelijke tips zullen worden gegeven en al uw gevoelige plekjes zullen na ontdekking worden aangewezen.
Wat kunt u verwachten.
Na een kort kennismaking gesprek kunt u altijd nog beslissen om er van af te zien. Ook uw eventueel aanwezige partner kan op het laatste moment nog bedenkingen krijgen en uw verzoeken er van af te zien. Dit is natuurlijk jammer maar absoluut geen probleem.
Ook tijdens de massage zal u op meerdere momenten gevraagd worden of alles naar wens is of dat u er liever mee stopt.
Als u besloten heeft de stap te zetten is het tijd om aan de massage te beginnen.
Op het moment dat de kleding uitgetrokken word heeft u de keus mij de massage naakt uit te laten voeren of schaars gekleed.
De massage begint op uw rug en zal daarvandaan naar armen en benen worden uitgebreid.
Dit zal ongeveer een 20 a 30 minuten in beslag nemen. Vanaf dat moment worden uw billen er bij betrokken en zal u ook de eerste erotische stimulaties gaan merken. U moet hierbij niet denken aan een aanval op uw geslachtsdeel maar subtiele aanrakingen van diverse delen van uw lichaam waardoor de rillingen door uw lijf gaan trekken. Denk hierbij aan uw nek, oren, onderrug, bilnaad.
Dit zal zich steeds verder uitbreiden tot alle gevoelige plekken.
Als u op dat moment uw lichaam nog onder controle hebt, dit zal na ongeveer 45 a 60 minuten zijn, kunt u er voor kiezen zich om te draaien op uw rug.
De voorkant van uw lichaam krijgt ongeveer de zelfde behandeling als de achterkant. Begonnen word op uw buik, armen, benen, nek en daarna worden uw borsten er in betrokken en uw schaamstreek en schaamlippen.
Als u dan nog rustig kunt blijven liggen dan zal ik moeten bekennen dat mijn massage tot op dat moment hopeloos gefaald heeft. Echter kan ik u vertellen dat de eerste keer mij nog moet overkomen.
Heeft u op dat moment genoeg genoten van de massage dan kunnen we daar stoppen. Bent u echter zo ver "opgewarmd" dat u verder gestimuleerd wil worden dan zal ik u manueel proberen naar het dak van de wereld te helpen.
U heeft ten alle tijden de regie in handen en kunt met een vooraf afgesproken "stop" woord mij acuut laten stoppen en mij terug trekken. Bij aanwezigheid van uw partner heeft deze uiteraard hier ook een beslissing in en ook daar zal naar geluisterd worden.
Na afloop verzoek ik u wel gebruik te mogen maken van uw badkamer om mijzelf massageolie vrij te spoelen. Ik gebruik namelijk mijn gehele lichaam voor deze massage.
Contact bij voorkeur per email.
Indien u gebruik maakt van het telefoon nummer en mij niet aan de telefoon krijgt kunt u een bericht achterlaten of u terug gebeld wilt worden.
Standaard bel ik u, wegens respect voor u privacy, niet terug. Krijgt u mij niet te spreken kunt u het op een andere tijdstip nogmaals proberen.

Kenmerken: Beschikbaarheid: Direct beschikbaar, Servicegebied: Noord-Brabant, Aangeboden in Uden

E-mail deze adverteerder
Advertentienummer: 4654670 Meld aan Aanbodpagina