Atmo Massage


  • Grote foto atmo massage diensten en vakmensen masseurs en massagesalons
  • Grote foto atmo massage diensten en vakmensen masseurs en massagesalons
  • Grote foto atmo massage diensten en vakmensen masseurs en massagesalons
Grote foto atmo massage diensten en vakmensen masseurs en massagesalons Grote foto atmo massage diensten en vakmensen masseurs en massagesalons Grote foto atmo massage diensten en vakmensen masseurs en massagesalons
n.o.t.k.
Locatie Hengelo  (Overijssel)

Kenmerken

Beschrijving

- Ontspanningsmassage, een intuïtieve oliemassage

- Inner Touch Massage, een diep werkende sessie die gekleed kan of als oliemassage. Deze massagevorm is een intuïtieve combinatie van intensieve aanrakingen dmv. Acupressuur, strekkingen van meridianen, Chakra handopleggingen en de Chinese 5 elementen. Ook wordt helende energie gebruikt om blokkades op te heffen.


Voor een Tantramassage of sessie zoals Tantra bedoeld is kun je terecht bij Atmo Tantra, ( @atmotantra ): Kasmirische en Tibetaanse sessies op spirituele basis in een veilige bedding.

Een Tantrasessie is een spiritueel, meditatief, transformerend ritueel. Absoluut geen seks!

Je wordt meegenomen op reis in je zelf via liefdevolle aanraking van je hele lichaam dat wordt geëerd en gemasseerd met warme geurende natuurlijke olie. Op de adem (prana) drijf je mee op de golven van zinnenprikkelingen, gevoelens en emoties in alle kleuren en tinten. Mijn handen voelen precies aan waar ze wel en niet mogen zijn en wat je nodig hebt binnen de grenzen die we helder van te voren hebben afgesproken.

Voor meer informatie, vraag het informatieblad aan dat je per email toegestuurd wordt. Pas dan kan je een afspraak maken.

Kenmerken: Aangeboden in Hengelo


E-mail deze adverteerder
 
Meld aan Aanbodpagina
Advertentie nr.: 15201419

Meer Masseurs en Massagesalons

Meer Masseurs en Massagesalons aangeboden in deze subrubriek.