Gladiatoren spel te huur bij Happy Rent in Limburg


  • Grote foto gladiatoren spel te huur bij happy rent in limburg diensten en vakmensen feesten
  • Grote foto gladiatoren spel te huur bij happy rent in limburg diensten en vakmensen feesten
  • Grote foto gladiatoren spel te huur bij happy rent in limburg diensten en vakmensen feesten
Grote foto gladiatoren spel te huur bij happy rent in limburg diensten en vakmensen feesten Grote foto gladiatoren spel te huur bij happy rent in limburg diensten en vakmensen feesten Grote foto gladiatoren spel te huur bij happy rent in limburg diensten en vakmensen feesten
€ 155
Locatie Simpelveld  (Limburg)

Kenmerken

Type dienst Attractie
Beschikbaarheid Graag van tevoren boeken
Servicegebied Limburg

Beschrijving

Huur nu dit prachtige galdiatoren spel bij Happy Rent in Limburg

Nieuw! Ons opblaasbare gladiatoren spel in het prachtige romeinse colosseum thema .

Deze gladiatoren arena van 6 Meter doorsnede en 4 Meter hoog, wordt geleverd inclusief 2 helmen en dikke handschoenen en is uitgerust met een wiebelplateu, kortom: A lot of fun !

Uw gasten wanen zich als echte strijders in dit prachtige opblaasbare colosseum en zullen met veel plezier strijden om de zege. Wie slaat zijn tegenstander als eerste van het wiebelplateau? Een hoop plezier is gegarandeerd.


Uiteraard voldoet deze attractie aan de laatste veiligheidseisen en is voorzien van een keuringsrapport. U kunt deze attractie zelf ophalen in Simpelveld of ervoor kiezen om Happy Rent deze attractie in geheel limburg te laten bezorgen.U kunt er ook voor kiezen om deze attractie te laten begeleiden door personee l Happy Re n t. Ideaal voor bijvoorbeeld uw zeskamp of evenement.

U heeft 2 personen nodig voor op- en afbouw. De Attractie dient schoon, droog en goed opgerold geretourneerd te worden. De attractie weegt 150 KG en wordt op een pallet aangeleverd. De gehele attractie werkt op 1 blowers van 1500 Watt. U heeft dus 1 stroomgroep van 220 Volt nodig.

Prijs: van € 199,- nu voor € 155,- (excl. 19% btw).
Bezorgen
€ 235

Begeleiden:
€ 25 p/u

Stuur snel een E-Mail : info@happyrent.eu of bel: 0611085211
Kenmerken: Type dienst: Attractie, Beschikbaarheid: Graag van tevoren boeken, Servicegebied: Limburg, Aangeboden in SimpelveldE-mail deze adverteerder
 
Meld aan Aanbodpagina
Advertentie nr.: 3625595

Meer Feesten

Meer Feesten aangeboden in deze subrubriek.