Opslagruimte Huren Apeldoorn | Salland Storage


sinds 12-9-2019 14:46:27

  • Grote foto opslagruimte huren apeldoorn salland storage diensten en vakmensen verhuizers en opslag
  • Grote foto opslagruimte huren apeldoorn salland storage diensten en vakmensen verhuizers en opslag
Grote foto opslagruimte huren apeldoorn salland storage diensten en vakmensen verhuizers en opslag Grote foto opslagruimte huren apeldoorn salland storage diensten en vakmensen verhuizers en opslag
Locatie : Deventer  (Overijssel)

Kenmerken

Beschrijving

Salland Storage biedt Tijdelijke opslagruimte in Deventer. Particuliere opslagruimte, Zakelijke opslagruimte, en De StowBox. De zakelijke gebruiker heeft andere opslagbehoeften dan de particulier.Salland biedt Met name op het gebied van toegang, flexibiliteit, ontvangst goederen en beveiliging kunnen deze wensen sterk verschillen. Salland Storage heeft een radicaal nieuw opslagconcept geïntroduceerd: de StowBox prijswinnende concept.
Wij zijn gespecialiseerd in het opslaan van uw inboedel in Deventer. Salland Storage speelt in op de behoefte naar het huren van goedkope veilige tijdelijke opslag, inboedelopslag, opslagruimte, kantoorruimte, bedrijfsruimte, praktijkruimte en vergaderruimte voor de stedendriehoeken Deventer, Twello, Zutphen, Arnhem, Apeldoorn en Zwolle voor zowel particulieren als bedrijven.
onze website-deventer
Kenmerken: Aangeboden in Deventer

Advertentienummer: 15176489 Meld aan Aanbodpagina