Shambhala Healing bij Reiki Centrum Haarlem


sinds 16-1-2018 11:24:35

Grote foto shambhala healing bij reiki centrum haarlem diensten en vakmensen alternatieve geneeskunde en spiritualiteit
prijs: € 75
Locatie : Haarlem  (Noord-Holland)

Kenmerken

Beschikbaarheid : Graag van tevoren boeken
Servicegebied : Heel Nederland

Beschrijving

Shambhala werkt met de techniek van “handen opleggen”. Het is een heel natuurlijk instinct om je handen op jezelf of op iemand anders te leggen als er sprake is van verwonding, je niet lekker voelen, op een zere plek of als troost. Deze natuurlijke energie is de Universele Energie die gebruikt wordt door magnetiseurs en Reiki-beoefenaars. Shambhala is eigenlijk een nog sterkere en snellere vorm van energie geven dan Reiki. Bij Reiki ligt de nadruk op het helen van jezelf en anderen. Bij Shambhala kan dit ook, maar nog meer is Shambhala een manier om je eigen spirituele groei en ontwikkeling te versnellen en te optimaliseren.
Ik had al een paar keer gehoord van Shambhala maar pas toen ik er zelf een cursus in ging volgen werd ik super enthousiast. Het gaf me vele nieuwe manieren van healing die enorm sterk aanvoelden. Shambhala is een dagelijks onderdeel van mijn leven geworden.
Je zou kunnen zeggen dat Shambhala een opvolger van Reiki is. Het past meer bij de nieuwe tijd die we binnen zijn gegaan, het aquarius tijdperk. In het aquarius tijdperk hebben we meer mogelijkheden tot groei en hoeven we niet meer te leren door te lijden. Nu al merk je veranderingen in de wereld die wijzen op een nieuwe ontwikkeling bij de mensheid. Shambhala zal dat proces voor jezelf gaan versnellen.

Er zijn vier graden van inwijding in Shambhala. De cursus die bij iedere graad hoort duurt ongeveer drie uur. Dus eigenlijk is het ook nog sneller en gemakkelijker te leren dan Reiki.
Shambhala werkt met de energie van de Opgestegen Meesters. Mocht je willen werken met Engelen energie dan is de cursus Engelen en Aartsengelen healing meer geschikt.
Kenmerken: Beschikbaarheid: Graag van tevoren boeken, Servicegebied: Heel Nederland, Aangeboden in haarlem


E-mail deze adverteerder
Advertentienummer: 7320862 Meld aan Aanbodpagina