The Reconnection bij Reiki Centrum Haarlem


Grote foto the reconnection bij reiki centrum haarlem diensten en vakmensen alternatieve geneeskunde en spiritualiteit
€ 333
Locatie Haarlem  (Noord-Holland)

Kenmerken

Beschikbaarheid Graag van tevoren boeken
Servicegebied Heel Nederland

Beschrijving

De Reconnectie® verschilt van een Reconnective healing®. De Reconnective Healing® is, zoals de naam al zegt, de healingsvorm. De Reconnectie® gaat veel dieper.

De Reconnectie® is voor je persoonlijke evolutie.

De Reconnectie® zet je op je levenspad en zorgt ervoor dat je levensdoelen sneller en makkelijker ontdekt en ook bereikt.

De Reconnectie® is maar één keer in je leven nodig.

De Reconnectie® bestaat uit twee sessies, die binnen maximaal drie dagen gedaan moeten worden.

Oorspronkelijk waren de meridiaanlijnen van ons lichaam verbonden met het energetisch netwerk dat om de aarde loopt. Deze lijnen zijn ook wel bekend als Ley Lines. De meridiaan lijnen van het lichaam waren ook ontworpen om buiten het lichaam door te lopen en ons te aan te sluiten aan een veel groter netwerk waarbij we verbonden werden met het hele universum. In de loop der tijden zijn wij van deze lijnen losgekoppeld.

De Reconnectie® is ontworpen om de meridiaanlijnen weer te activeren en nieuwe "Axiatonale" lijnen aan te brengen die ons her-verbinden (reconnect) met een krachtiger en meer geëvolueerd niveau dan ooit tevoren. Deze lijnen maken deel uit van een tijdloos netwerk van intelligentie. De Reconnectie® brengt en activeert 'nieuwe' lijnen die een uitwisseling toestaan van licht en informatie, de verbinding van DNA-strengen en de reïntegratie van draden.
Kenmerken: Beschikbaarheid: Graag van tevoren boeken, Servicegebied: Heel Nederland, Aangeboden in haarlemE-mail deze adverteerder
 
Meld aan Aanbodpagina
Advertentie nr.: 7320866

Meer Alternatieve geneeskunde en Spiritualiteit

Meer Alternatieve geneeskunde en Spiritualiteit aangeboden in deze subrubriek.