Verhuisdozen kopen in Deventer-Aanbieding Salland


  • Grote foto verhuisdozen kopen in deventer aanbieding salland diensten en vakmensen verhuizers en opslag
  • Grote foto verhuisdozen kopen in deventer aanbieding salland diensten en vakmensen verhuizers en opslag
Grote foto verhuisdozen kopen in deventer aanbieding salland diensten en vakmensen verhuizers en opslag Grote foto verhuisdozen kopen in deventer aanbieding salland diensten en vakmensen verhuizers en opslag
Locatie Deventer  (Overijssel)

Kenmerken

Beschrijving

Salland Storage zijn gespecialiseerd in het opslaan van uw inboedel in Deventer en Twello. Verhuisdozen kopen in Deventer en Twello.Aanbieding Salland Storage : 15 verhuisdozen kopen in Deventer en Twello voor slechts € 22,50. Vanaf 30 stuks gratis bezorgd. Bel 0570-629231 of haal direct af.

Ze zijn onmisbaar bij een verhuizing: verhuisdozen, tape, noppenfolie en meer. Iedereen heeft ze nodig voor een succesvolle en veilige verhuizing: verhuisdozen en aanverwante verhuisgoederen. Naast de verhuisdozen hebben wij ook tape noppenfolie zeer sterke dekens en wikkelfolie. Bezuinig hier niet op, het gaat tenslotte om uw inboedel. Bij Salland Storage bieden wij en assortiment eigen producten aan tegen de scherpste prijzen voor in stedendriehoeken Deventer, Twello, Zutphen, Arnhem, Apeldoorn en Zwolle.

onze website-kopen-huren-deventer-twello/
Kenmerken: Aangeboden in DeventerE-mail deze adverteerder
 
Meld aan Aanbodpagina
Advertentie nr.: 15204461

Meer Verhuizers en Opslag

Meer Verhuizers en Opslag aangeboden in deze subrubriek.