Voetreflex cursus bij Reiki Centrum Haarlem


Grote foto voetreflex cursus bij reiki centrum haarlem diensten en vakmensen alternatieve geneeskunde en spiritualiteit
€ 150
Locatie Haarlem  (Noord-Holland)

Kenmerken

Beschikbaarheid Graag van tevoren boeken
Servicegebied Heel Nederland

Beschrijving

De voeten zijn een spiegel van het lichaam. Ziekten en zwakheden van het lichaam en de geest maken zich kenbaar doordat de corresponderende punten op de voet gevoelig worden, Dit merkt de cliënt doordat een bepaald punt pijnlijk kan voelen en de behandelaar merkt het doordat het punt anders aanvoelt dan bij een gezond punt. Zo kan bijvoorbeeld het harder aanvoelen van een punt wijzen op stramheid of het zachter aanvoelen kan duiden op een gebrek aan energie in het orgaan.


Voetreflexmassage is het masseren van de reflexpunten van de voeten. Het masseren van deze punten heeft een stimulerende werking naar het corresponderende punt in het lichaam. Daardoor wordt de natuurlijke manier van genezing geactiveerd.

Reacties:

het lichaam wordt gestimuleerd in haar zelfgenezend vermogen
het werkt ontspannend en geeft (nieuwe) energie
het lichaam ontdoet zich van afvalstoffen.
de slaap wordt rustiger (soms tijdelijk onrustiger)
de (eventuele) huidige klachten kunnen in eerste instantie verergeren wat zich meestal binnen 3 dagen weer herstelt
werkt stressverlagend
geeft verlichting bij pijn
werkt preventief


Naast een puur technische kijk op voetreflex (welke organen worden waar gespiegeld in de voet) wordt er ruimschoots aandacht besteed aan het voelen en interpreteren van wat je voelt in de voet. Hiervoor dien je een bepaalde gevoeligheid in je vingers te hebben. Omdat mensen die ooit een cursus Reiki gedaan hebben dat gevoel beter hebben, is het bij deze cursus aan te bevelen van te voren tenminste Reiki I gedaan te hebben. Ook is het fijn Reiki te kunnen omdat voetreflexologie en Reiki elkaar mooi aanvullen. Bij het geven van een voetreflexmassage geef je namelijk automatisch Reiki, dus de cliënt zal er dubbel van profiteren. Het is niet verplicht Reiki te hebben, maar het verdient wel aanbeveling.
De cursus voetreflexologie bestaat uit 6 lessen van 2 uur. De kosten zijn 150 euro.
Kenmerken: Beschikbaarheid: Graag van tevoren boeken, Servicegebied: Heel Nederland, Aangeboden in haarlemE-mail deze adverteerder
 
Meld aan Aanbodpagina
Advertentie nr.: 7320805

Meer Alternatieve geneeskunde en Spiritualiteit

Meer Alternatieve geneeskunde en Spiritualiteit aangeboden in deze subrubriek.