Voor webshops: Verhuur Duits postadres


  • Grote foto voor webshops verhuur duits postadres diensten en vakmensen webdesigners en domeinnamen
  • Grote foto voor webshops verhuur duits postadres diensten en vakmensen webdesigners en domeinnamen
Grote foto voor webshops verhuur duits postadres diensten en vakmensen webdesigners en domeinnamen Grote foto voor webshops verhuur duits postadres diensten en vakmensen webdesigners en domeinnamen
n.o.t.k.
Locatie Sneek  (Friesland)

Kenmerken

Beschrijving

Denkt u er wellicht over om uw diensten, website of webshop uit te breiden naar Duitsland?

Duitsland behoort met 54 miljoen internetgebruikers tot de grootste e-commerce-markten van Europa. Om online succesvol te zijn in Duitsland dient u echter wel met een aantal zaken rekening te houden.

Steeds meer Nederlandse webshops gaan naar Duitsland. Duitsers behoren tot de grootste online shoppers van Europa. Een grote afzetmarkt voor uw webwinkel dus, die letterlijk naast de deur ligt. Duitsland is de tweede e-commerce markt van Europa en acht op de tien internetgebruikers heeft het afgelopen jaar online aan aankoop gedaan. Een goede markt dus om nieuwe klanten te vinden!

Duitse online consumenten kopen graag van Duitse shops. Dit is iets wat u altijd in uw achterhoofd moet houden bij het voorbereiden op deze nieuwe markt. Het goed laten vertalen van de teksten is daarbij ontzettend belangrijk. Vaak aarzelen Duitsers ook om naar het buitenland te bellen en vinden een Duits retouradres belangrijk. Wees uw concurrentie een stukje voor en optimaliseer uw zakelijke kansen met

- Een Duits post- en retouradres
- Een Duits telefoonnummer

Graag stuur ik u hierover informatie.

Met alle plezier zal ik u tevens vrijblijvend willen informeren met zicht op native vertalingen, pakkende teksten en productbeschrijvingen, de huur van een Duits postadres en/of telefoonnummer en ander marketingdiensten. Tevens bied ik aan:

Een kosteloos check van uw Duitse websiteteksten!
(Hier kom ik vaak veel foutjes tegen.......)

Neemt u gerust contact met mij op.

Birgit Stachowski
marketing-service-duitsland.nl
Kenmerken: Aangeboden in SneekE-mail deze adverteerder
 
Meld aan Aanbodpagina
Advertentie nr.: 16854983

Meer Webdesigners en Domeinnamen

Meer Webdesigners en Domeinnamen aangeboden in deze subrubriek.